Haberler

Esbaş, Şehit ve Gazi Aileleri ile İftarda Buluştu

Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş.-ESBAŞ, Gaziemir Kaymakamlığı ile işbirliği halinde, Ege Serbest Bölgesinde, şehit ve gazi ailelerinden oluşan yaklaşık 370 kişiye iftar yemeği verdi.

Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş.-ESBAŞ, Gaziemir Kaymakamlığı ile işbirliği halinde, Ege Serbest Bölgesinde, şehit ve gazi ailelerinden oluşan yaklaşık 370 kişiye iftar yemeği verdi.

ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler iftar öncesi şehit ve gazi aileleri ile sohbet etti. Ramazan ayının sevgi, saygı, hatırlama ve dayanışma ayı olduğunu ve bu değerlerin yoğun olarak yaşandığını belirten Güler, şehit ve gazi yakınlarının acılarına ortak olmanın önemine değindi. "Bu vatan eğer şu anda ayaktaysa ve bizler rahat bir şekilde hayatımızı devam ettiriyorsak bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz, bunu hiçbir zaman unutmamalıyız" dedi.

Gaziemir Kaymakamı Sayın Şerafettin Tuğ, iftar yemeği vesilesi ile şehit ve gazi yakınları ile bir araya gelmesinden dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. Sayın TUĞ "Ülkemizin birliği ve dirliği ile vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Aynı amaçlar doğrultusunda fedakarlıkta bulunan gazilerimize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Sizler de onların yakınları olarak bizlere onların emanetisiniz. Her zaman sizlere yardımcı ve destek olmaya çalışacağız." dedi.

İftar Yemeğine ayrıca Gaziemir Hava Teknik Okullar Komutanı Hv.Plt.Tüm. Ziya Cemal Kadıoğlu, Hava Astsubay M.Y.O. ve Sınıf Okulları Komutanı Tuğgeneral Ahmet Cural, Personel Ulaştırma Okulları Komutanı Ali Şahin İşleyen, Ege Serbest Bölge Müdürü Şenay Satoğlu, Siyasi Partiler, Şehit Asker Şehit Polis Aileleri Derneği, Sivil Toplum Örgütleri, Daire Müdürleri ve muhtarlar da katıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Güler Gaziemir Ege Yerel Haberler

title