Haberler

Esad, Aylar Sonra İlk Defa Görüntülendi

Güncelleme:

Suriye'de rejimin lideri Beşar Esad, aylar sonra Şam yakınlarında bulunan Marc El Sultan köyünde bir grup askerle iftar açarken görüntülendi.

Başkent Şam yakınlarındaki bir köyde cephedeki askerleri ziyaret edip ordu birlikleriyle iftar açan Suriye'deki rejimin lideri Beşşar Esad, uzun süre sonra ilk kez halkın içinde görüntü verdi.

ESAD ASKERLERLE İFTAR AÇIYOR

Resmi haber ajansı SANA'nın paylaştığı fotoğraflarda, Esad bir grup askerle birlikte iftar açıyor ve muhaliflerle çatışan cephedeki askerlerle konuşuyor.

EN SON OY KULLANIRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Ajans, fotoğrafın başkent Şam yakınlarındaki Marc el Sultan köyünde çekildiğini bildiriyor. Suriye lideri son olarak ilkbahardaki seçimde oy kullanmak için halkın arasına karışmıştı.

İÇ SAVAŞ 5. YILINA GİRDİ

Ülkede beşinci yılını dolduran iç savaş nedeniyle Suriye'nin birçok noktası hükümet kontrolünde değil. Uluslararası aktörlerin de müdahil olduğu savaş sonucunda Suriye'de rejim, muhailfler, terör örgütü IŞİD ve Kürt unsurlar farklı toprakları kontrol ediyor.

Yüzbinlerce insanın öldüğü iç savaşta, ülkeden kaçanların sayısı ise milyonları çoktan geçmiş durumda.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Suriye Şam Dünya Haberler

500

Yorumlar (15)

Ramazan:

Öldürdüğün çocukların kanında boğulursun inşallah esed. . . . Göstermelik pozlarla kendini dinibütün bir insanmış gibi göstermen boşa. . . . Eninde sonunda yaptıklarının hesaını vereceksin. . .

54
26
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

işte gerçek lider zira kaç koruma ile geziyor bir bakın , adamın ülkesinden ve milletinden bir korkusu yok ki tabi gezecek helal olsun

27
44
yanıtYanıtla
Alperen:

Esed bu dünyada ölmeyebilir ancak ölümsüz olan varmıdır dolayısıyla oradaki mücahitlerin derdi zaten bu dünya değil onlar dünyasını Allah''a cennet için satmışlar ne güzel bir alışveriştir. Bu durumu bilmeniz için cihad nedir kıtal nedir bilmeniz gerekir. Şuna bende katılıyorum Suriye üzerinde özellikle kafir abd nin planı var Pyd gibi ancak o bölgede işid, pyd, ve iran milisleri ile savaşan mücahidleri lütfen düşünelim. Türkmenler 1000 yıldır oradalar konuşmanızı tavsiye ederim esed neler yapmı

49
14
yanıtYanıtla
harbi:

Erdoganin iftar sofrasina bakin Esedin iftar sofrasi bakin yorum size ait. . !Yorumunuz vicdanli , trolsüz ve tarafsiz olsun. Birde Suriye halkina kulak verin. Size yanli haber veren medyaya degil

32
27
yanıtYanıtla
vali:

baba adam esad

20
37
yanıtYanıtla
toby:

esadın bir an önce leş olması dileğimiz

27
26
yanıtYanıtla
Alperen:

Esed birkere bile işid ile savaşmadı hatta pyd ile bile savaşmadı. Rusya sürekli mücahitleri bombalıyor. Şu mübarek günde insan olarak bir düşünün ufacık çocukları öldürmenin ne gibi bir yiğtliği olabilir vatanını kafir rusya ya abd ye peşkeş çekmenin neresi müslümanlık vatanını zaten satmış esed. Ancak ''Deki ey kafirler yenileceksiniz ve topluca cehenneme sürüleceksiniz orası ne kötü döşektir. '' Selam ve dua ile

30
19
yanıtYanıtla
xxxl:

Simdi nasil bir durum musluman muslumani olduruyor bir de oruç tutuyor ya en buyuk gunah isliyorsun ve sonra tevbe tevbe ne degim ki beni asiyor

17
17
yanıtYanıtla
misafir:

bir yakalansa orda bir roket hepsi tamam lesleride orda dursun ibreti alem

13
15
yanıtYanıtla
baba 1:

Avrupa Beşar Esedi destekliyor, ABD destekliyor, İran, Lübnan Hizbullahı destekliyor daha birçok güç destekliyor bu korkak da bir avuç Mücahide karşı rezil oldu daha da çıkıp kahraman ilan ediyorlar. Avrupa göstermelik bir tepki veriyor ABD de. . . İranlı birçok General Suriyede geberdi, Lübnan Hizbullahına mensuplar geberdi. . . . Beşer Fesat da gidicidir İnşaallah. . .

13
12
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title