Haberler

Eskişehirspor: Trabzon Maçını Kaybetmek Hesaplarımızda Yoktu

Güncelleme:

Eskişehirpor Basın Sözcüsü Bekir Saraç ve Mehmet Akman, basın toplantısında Trabzonspor maçını kaybetmenin hesaplarında olmadığını söyledi.

Eskişehirpor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç ve Teknik Asbaşkan Mehmet Akman, Atatürk Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenledi.

Bekir Sıtkı Saraç, geçen haftaki Trabzonspor maçını değerlendirdi. Saraç, "Bizim hesaplarımızda bu mağlubiyet yoktu, ama geçmiş yıllarda da bu tip bazı kazalara uğradığımız maçlar oldu, bunlar futbolun tabiatında olan son derece üzücü şeyler" dedi.

Bir kaza golü ile mağlup olunabileceğini ifade eden Saraç, "Takımımızdan, oynanan futboldan, oyuncularımızdan son derece memnunuz, ama futbolun içinde bu var buna da biz yol kazası diyelim. Bu mağlubiyet bizim hedeflerimizde bir değişikliğe neden olmayacaktır. Mutlaka yıl sonunda Eskişehirpor, Avrupa'ya gidecektir. Bu maçların telafisi vardır" diye konuştu.

Önlerinde Karabükspor maçı olduğunu söyleyen Saraç, "Sahamızda oynayacağımız bu maçı kazasız belasız atlarız inşallah, böylece puan cetvelinde biraz daha öne çıkmış oluruz" şeklinde konuştu.

YÖNETİM TARAFTARLARLA İZLEYECEK

Yönetimce alınan bir karar ile Karabükspor maçında Eskişehirpor Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Hoşcan dışındaki tüm yönetim kadrosunun açık tribünde taraftarlarla maçı izleyeceğini açıklayan Saraç, şunları söyledi:

"Bu şova yönelik bir hareket değildir. Eskişehirpor taraftarlarından Eskişehirpor yönetimine büyük bir destek vardır. Yönetim kurulunun çoğu zaten taraftardan gelmiştir, onlardan biri olduğumuzu göstermek, onlarla birlikte bu heyecanı yaşamak ve bundan haz almak için taraftarla birlikte olacağız."

BİLETLER SATIŞTA

Son olarak bilet fiyatlarına değinen Saraç, "Fiyatlarda bir değişiklik yok, açık tribün 15, nefer 30, 1965'liler 50, 75, 100, Vip A 100, Vip B 75, Vip C ve D 50 liradır. Biletlerimiz 27 Kasım tarihinden itibaren satışa sunulacak. Biletixlerden satın alınabilir. Eskişehirpor'un şiddetli bir şekilde taraftar desteğine ihtiyacı vardır. Eskişehirpor taraftarı ile büyümüş ve efsane olmuştur. Eskişehirpor efsane bir takımdır taraftarı da onun gibi efsanedir. Bu maça da aynı şekilde taraftarlarımızı bekliyoruz.

TARIK KONUSU BU HAFTA ÇÖZÜLÜYOR

Teknik Asbaşkan Mehmet Akman ise şöyle konuştu:

"Trabzonspor maçına ilişkin gerekli yorum yapıldı, bu kazanın çok da sık olacağı kanaatinde değilim. Bu bizi tabii ki çok üzdü ama hedeflerde sapma yok. Görüştüğümüz Tarık, gerek hocasından, gerek yönetimden, gerek takım arkadaşlarından ve gerekse de taraftarlardan çok memnun olduğunu, gitmeyi düşünmediğini söyledi. Ama tabii ki mali yönden beklentileri var. Arada çok az bir fark kaldı, şu anda bir belge almak için yurtdışına gitti, inşallah bu hafta Tarık konusunu gündemimizden kaldıracağız. Takımın eksikliklerinin farkındayız, bunun için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz, ihtiyaç duyulan bölgeler için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Devre arasında hocamız da gerek görürse çalışmalarımızı yapacağız."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Mehmet Akman Trabzonspor Spor Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title