Haberler

Es-Es, 30 Yıllık Galibiyet Özlemine Son Vermek İstiyor

Kulüp Başkanı Ünal: "beşiktaş'ı İnönü'de Yeneceğimize İnanıyoruz"

KULÜP BAŞKANI ÜNAL: "BEŞİKTAŞ'I İNÖNÜ'DE YENECEĞİMİZE İNANIYORUZ"

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, 30 yıldır Beşiktaş'tan galibiyet alamadıklarını söyleyerek, "Her şeyin bir ilki var. 30 yıl sonra bunu başaracağız. Beşiktaş'ı İnönü'de yeneceğimize inanıyoruz" dedi.

Kırmızı-Siyahlı takımda bu hafta deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıkları sürüyor. Büyükşehir Belediyesi ESKİ Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay gözetiminde antrenman yapan Kırmızı-siyahlı futbolular tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirtti.

BEŞİKTAŞ'I YENDİĞİMİZDE HEDEFİMİZ BÜYÜYECEK

Beşiktaş'ın eski futbolcularından olan Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da, kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Çalımbay, "Tek düşüncemiz galibiyet. Bu maç bizim için çok önemli. Maçı aldığımızda çok iyi bir konuma geleceğiz. Hedefimiz de büyüyecek. Bütün futbolcular bunun bilincinde. Maçın başından sonuna kadar kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

"KAZANMAYI BEŞİKTAŞ'TAN DAHA FAZLA İSTEYECEĞİZ"

Çalımbay, daha önceki maçlarda Beşiktaş maçlarında şansızlıklar yaşadıkları belirtti. Çalımbay, "Futbolda şans da oluyor şanssızlık da. İnşallah şans bizden yana olur, şansızlıklar da bizi bulmaz. Beşiktaş maçında şansızlık olmaması için çok çalışacağız. Kazanmayı Beşiktaş'tan daha fazla isteyeceğiz" diye konuştu.

Çalımbay, sakatlığı süren Serdar Özbayraktar ve Bülent Ertuğrul ile kart cezalısı Doğa Kaya'nın Beşiktaş maçında forma giyemeyeceklerini, orta sahada sıkıntı yaşayabileceklerini ancak bu mevkilerdeki futbolcuların görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi.

ES-ES, 3 BÜYÜKLERİN KORKULU RÜYASI

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ise Beşiktaş'ın büyük bir camia olduğunu ancak Eskişehirspor'un da bir efsane takım ve 3 büyüklerin korkulu rüyası olduğunu söyledi. Bu sezon Fenerbahçe'yi ve Galatasaray'ı yendiklerini ifade eden Ünal, "Beşiktaş'ı da yenip 3 büyüklerin tadını almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ligin ilk yarısında Beşiktaş'a 83'üncü dakikada yedikleri şansız bir golle 1-0 yenildiklerini belirten Halil Ünal, bunun rövanşını bu hafta deplasmanda alacaklarını söyledi. Eskişehirspor'n son 30 yıldır Beşiktaş'a galibiyetinin olmadığını ifade eden Ünal, "Her şeyin bir ilki var. 30 yıl sonra bunu başaracağız. Beşiktaş'ı İnönü'de yeneceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

BİZ DE AVRUPA'YA GİTMEK İSTİYORUZ

Beşiktaş'ı yenmeyi çok istediklerini kaydeden Halil Ünal, ligde kolay maçın olmadığını söyledi. Ünal şunları kaydetti:

"Beşiktaş'ı yenersek 48 puanımız olur. Bu maçı kazanıp önümüzdeki Kasımpaşa maçına moralle çıkmak istiyoruz. Bunu da yapabilecek güçte bir takımız. Bu takım, Süper Lig'de hiçbir takımda eksik takım değildir. Bursa ile oynadığımız maçta 3 puan aldık 3 puan verdik. Ligin ikinci yarısın yaptığımız takviyelerle güç kazandık. İkinci yarıda önemli bir seri yakaladık. Bunu sürdürmek istiyoruz. Her maça 3 şuan için hazırlanıyoruz. Beşiktaş'a da aynı şekilde hazırlanıyoruz Beşiktaş maçı formalite maç değil. Beşiktaş ligde bizim rakibimiz. 6 puanlık maçlardan biri. Biz de Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Her maçta futbolcularımıza terapi uyguluyoruz. Beşiktaş maçı için de futbolcular özel terapi uygulamaya başladık.

Beşiktaş maçının zor olmayacağını, performanslarının üzerine yüzde 10 koyarlarsa yenebileceklerini söylüyoruz."

ŞAMPİYONLUKTA HİÇBİR TAKIMIN İŞİ GARANTİ DEĞİL

Şampiyonluk için Bursaspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin mücadele edeceklerini belirten Halil Ünal, ancak matematiksel olarak Kayserispor, Eskişehirspor, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da şanslarının olduğunu kaydetti. Ünal, "Ligde 8 maç kaldı. Her maçı kazanmak mümkün. Ama her maç çok zor. Şampiyonluk için hiçbir takımın işi garanti değil. Çünkü kolay maç yok. Herkesin işi çok zor" dedi.

"RIZA HOCA, BEŞİKTAŞ'I YENMEYİ HERKESTEN DAHA ÇOK İSTİYOR"

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'a karşı şansının tutmaması olayından çeşitli yorumlar çıkarılmaması gerektiğini vurgulayarak, "Rıza hocanın Beşiktaşlılığı geçmişte kalmıştır. Rıza hoca 2 yıldır bizimle çalışıyor. Böyle bir şey endişe ettiğimizde işine son vermemiz gerekir. Ancak böyle bir şey yok. Rıza hoca bazen bize Beşiktaş maçları için 'Ben oynasam yeneriz' diye espri yapıyor. Biz takım Beşiktaş'ı yenecek güçte. Bana göre Rıza hoca'da Beşiktaş'ı yenmeyi herkesten çok istiyor" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title