Haberler

Erzurum Meteorolojik Uyarı

Erzurum Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezince yapılan açıklama ile vatandaşlar ani taşkın, sel, heyelan ve zirai don konusunda uyarıldı.

Erzurum Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezince yapılan açıklama ile vatandaşlar ani taşkın, sel, heyelan ve zirai don konusunda uyarıldı.

Meteorolojik uyarıda, 27 Nisan 2015 Pazartesi günü ile 01 Mayıs 2015 Cuma günleri arasında bölge genelinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede 8-10 derece artacağının tahmin edildiği, buna bağlı olarak yüksek kesimlerdeki mevcut kar örtüsünde erimelerin oluşabileceği bildirildi. Meteorolojik uyarı doğrultusunda; nehir yatakları ve benzeri yerlere yakın yerleşim yerlerinde oluşabilecek ani taşkın, sel ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı, bütün kurum, kuruluş ve yetkililerce gerekli tedbirlerin alınarak, dikkatli olunması istendi.

Yapılan uyarıda ayrıca kuzey ilçelerinde 25-26-27 Nisan 2015 tarihlerinde gece ve sabah saatlerinde hafif don riski bulunduğu belirtilerek, belirtilen tarihlerde hafif zirai don riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği ifade edildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title