Haberler

Erzurum'da Konut Yapım Çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, kentte herkesin bir evinin olması için konut yapım çalışması yaptıklarını söyledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, kentte herkesin bir evinin olması için konut yapım çalışması yaptıklarını söyledi.

Küçükler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl yatırım noktasında belediye olarak çok fazla iş yaptıklarını belirterek, her tarafta inşaat ve şantiyelerin olduğunu ifade etti.

Belediye olarak çok fazla işi aynı anda başlattıklarını anlatan Küçükler,

"Bunların tabii önceden hazırlıkları vardı. Artık Erzurum kabuğunu kırmaya başladı. Kentimiz daha iyi bir noktaya gidiyor. Özellikle kentsel dönüşüm anlamında şehirde ciddi bir çalışmamız var" dedi.

Yıllardır ihmal edilen bölgelerde kentsel dönüşüm çalışması yaptıklarını belirten Küçükler, şunları kaydetti:

"Hiç hayal bile edilemeyen Şehitler Mahallesi'nde binalarımız yükseliyor. Bunlar sosyal konutlardır. Biz istiyoruz ki Erzurum'da her vatandaşımızın mutlaka bir evi olsun. Bu çalışmalarımız sadece arzuda kalmıyor, gerçekleştiriyoruz. Bundan dolayı da mutluyuz. Hasani Basri Mahallesi'nde yaptığımız konutlarda vatandaşlarımız çok mutlular. Çok güzel bir ortam oluştu. Gerek eski hayvan pazarının olduğu yerde, gerek imar iskan bloklarında, gerek Şehitler Mahallesi'nde, gerekse şehrin farklı noktalarında yapmış oyduğumuz sosyal konutları vatandaşlarımız biran önce bekliyor. Bittiğinde bu konutları vatandaşımıza vereceğiz. Amacımız vatandaşımızın güzel bir evi olmasıdır."

Muhabir: Ayşe Yıldız

Yayıncı: Emine Konuk - ERZURUM

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Küçükler Erzurum Yerel Haberler

title