Haberler

Erzurum'da 5 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası

Yakınlarının cenaze törenine katılmak için Erzurum'a giderken meydana gelen trafik kazasında ölen 5 kişinin cenazesi, Sakarya'da toprağa verildi.

Yakınlarının cenaze törenine katılmak için Erzurum'a giderken meydana gelen trafik kazasında ölen 5 kişinin cenazesi, Sakarya'da toprağa verildi.

Erzurum'un Pasinler ilçesinde vefat eden yakınları Saniye Kuzu'nun cenazesine katılmak için Sakarya'dan yola çıkan ve Erzurum-Aşkale karayolunun 27. kilometresinde geçirdikleri trafik kazasında ölen 5 kişinin cenazesi Sakarya'ya getirildi.

Tahsin Tekcan için Maltepe Aksa Camisi'nde, Paşa Barlı için Esentepe Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeler öğle vakti kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Diğer yandan, kazada ölen anne Şehrinaz ve oğlu Talip Kılıç ile kızı Muteber Barka'nın cenazesi, Nehirkent Mahallesi'ndeki evlerinin önünde helallik alınmasının ardından Merkez Camisi'ne getirildi. Burada ikindi vakti kılınan namazın ardından cenazeler Aşağı Kirazca Mezarlığı'nda gözyaşları arasında defnedildi.

Cenaze törenine, Muteber Barka'nın üç gün önce nikah kıydığı eşi Murat Barka, ailenin yakınları ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu katıldı.

Muteber Barka'nın 10 Temmuz'da yapılacak düğün töreniyle 112 Acil Servis'te acil tıp teknisyeni olarak çalışan Murat Barka ile evlenmeyi planladığı öğrenildi.

-KAZA-

Erzurum'un Pasinler ilçesindeki bir yakınlarının cenaze törenine katılmak için Sakarya'dan yola çıkan Talip Kılıç (38) yönetimindeki 54 ZN 517 plakalı otomobil, Erzurum-Aşkale karayolunun 27. kilometresinde devrilmiş, kazada sürücü Kılıç ile Paşa Barlı (68), Tahsin Tekcan (57) ve Şehrinaz Kılıç (59) olay yerinde, Muteber Kılıç (26) ise kaldırıldığı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ölmüştü. Yaralanan Zeki Kılıç ise Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

- SAKARYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title