Haberler

Erzurum Büyükşehir Belediyspor'un Play-off'a Yükselmesi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un play off'a çıkmasının kentteki spor hayatını canlandırdığını bildirdi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediye spor'un play-off'a çıkmasının kentteki spor hayatını canlandırdığını bildirdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un Çorum Belediyespor ile oynadığı maçı izleyen Sekmen, yaptığı açıklamada, play-off'a çıkan takımlarının yükselme maçlarında da başarılı olacağını belirtti.

Çorum Belediyespor maçının 1-0 bittiğini anımsatan Sekmen, "Kulüp başkanımız Saim Özakalın, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Yavuz İncedal ve sahanın altın adamları olan futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Play-off'a yükselen takımlar arasında yer aldık. Şimdi sıra 2. Lig hedefine geldi. Eminim ki İncedal'ın talebeleri yükselme grubunu da aşarak 2. Lig'e adını yazdıracaktır. Bu takıma Süper Lig yakışır" ifadelerini kullandı. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Çorum Belediyespor Mehmet Sekmen Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title