Haberler

Erzurum'a Modifiye Asfalt

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, sezon sununa kadar merkez ve ilçelere 250 bin ton modifiye asfalt dökecek.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, sezon sununa kadar merkez ve ilçelere 250 bin ton modifiye asfalt dökecek.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yaptığı yazılı açıklamada, modifiye asfalt uygulamasının il genelinde yaygınlaştırılacağını belirtti.

Ramazan ayında gerçekleştirdikleri ilçe gezilerinde kaliteli yolların varlığına ve ulaşımın önemine vurgu yaptığını ifade eden Küçükler, kent merkezi ve merkez ilçelerde, ekiplerin yolların standardını yükseltmek için mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapmaya devam ettiklerini vurguladı.

Küçükler, açıklamasında "Büyükşehir Belediyesi olarak sezon boyunca belirlenen noktalarda 250 bin ton modifiye asfalt dökeceğiz. Erzurum'da artık mevsimlik asfalt dökülmesi işi bitti. Sadece ana arterlere değil, şehrin her noktasına uzun yıllar dayanan, modifiye asfalt götürüyoruz. Bu uygulama 2014 yılından itibaren ilçeler, hatta köy yollarına kadar yaygınlaştırılacaktır" ifadelerini kullandı.

Açıklamada, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yürütülen asfalt çalışmasının, Dadaşkent Güvenlik Caddesi, Şehitler Yolu, Alparslan Türkeş Bulvarı, Yenişehir Üstyol, Yunusemre Mahallesi, Dadaşköy Yolu ve Şükrüpaşa Cezaevi Yolunu kapsadığı kaydedildi. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Erzurum Yerel Haberler

title