Haberler

Erzurum - 1//Hastanelerde Randevu Sistemi Erzurum'Da Bakan A

"referandum Olursa Halk Yanlış Yapar" Diyenlere "bakmayın" Uyarısı

"REFERANDUM OLURSA HALK YANLIŞ YAPAR" DİYENLERE "BAKMAYIN" UYARISI

SAĞLIK Bakanlığı tarafından projelendirilen Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) Erzurum'da Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından hizmete açıldı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Cumhuriyet Caddesindeki PTT Merkez Müdürlüğü binasının dördüncü katında oluşturulan çağrı merkezinin açılışında konuştu. SSK'nın eskiden uyguladığı randevu sistemini eleştiren Bakan Akdağ, hastane çevresindeki bazı işyerlerinin erkenden aldıkları randevuları vatandaşlara sattıklarını anlattı. Yeni çağrı sisteminde işlerin nasıl yürüyeceğini aktaran Bakan Akağ, en genç 20 saniye içinde vatandaşa yanıt verileceğini bildirdi. Vatandaşın telefonuna bilgisayarlı sistemin değil eğitim görmüş elemanların çıkacağına dikkati çeken Sağlık Bakanı Recep Akdağ, o elemanın vatandaşır yönlendireceğini belirtti. Çağrı merkezini gezerek çalışanlarla sohbet eden Sağlık Bakanı Akdağ, çağrı sistemi hakkında şunları söyledi:

"Yalnız bu kişi hastayı doktor konusunda yönlendirmeyecek. Hastanın kendi doktorunu seçme hakkı olacak. Bugün 72 personel ile hizmet veren çağrı merkezimize Nisan ayı içinde alınacak 72 personelle birlikte toplam sayı 144'e çıkacak. Ayrıca 2010 yılı içinde Sağlık Bakanlığı olarak başka bir hizmet daha başlatacağız. Evde tedavi sistemi. Özellikle yatalak hastaların bütün işlemlerini ve tedavilerini hastaneye gelmelerine gerek kalmadan evlerinde gerçekleştireceğiz."

"REFERANDUM OLURSA HALK YANLIŞ YAPAR" DİYENLERE "BAKMAYIN" UYARISI

Ankara'dan uçakla Erzurum'a gelen ve Vali Sebahattin Öztürk'ü makamında ziyaret eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Anayasa reformu konusunda görüşlerini açıkladı. Recep Akdağ, "Kısa sürüde hepimiz şunu gördük. Bu ülkede daha çok demokrasi ve özgürlük isteyenler, halkın iradesine pranga vurmak isteyenlerle mücadele halindeyiz. Dikkat ediniz. Üzülerek ifade ediyorum. Yüksek yargı organlarının başkanlarının konuşmalarını bitirdiği yerden ana muhalefet partisi genel başkanı konuşmasına devam edebilmektedir. Bu ülkenin yüksek yargısı da halkın iradesini kendi iradesinin üstünde olduğunu bilmektir. Türkiye bir seçkinler, seçkinciler demokrasisina layık değildir. Türk insanı çok yüksek bir demakratik olgunluk seviyesine erişmiştir. Bakmayın böyle 'referandum olursa yanlış işler yapar halk diyenlere.' Milletin iradesinden niçin korkuyorsun? Türkiye Büyük Millet Meclisi bir uzlaşmayla mutlaka halkın iradesini öne çıkaran reformu gerçekleştirmektir. Bu yapılamayacaksa mutlaka halka gitmemiz gerikir. Halka gidilmesini yüksek mahkemelere götürerek engellemeye çalışanlar gerçekten demokrasi adına ayıplanarak anılacaklardır. Bu yanlıştan CHP ve MHP vazgeçmelidir. Yüksek yargı kendi işini yapmalıdır, siyasetin alanına çıkmamalıdır. Bugün yargı konusunda halkın iradesinin esamesi ile okunmalıdır" diye konuştu.

GÖRÜNTÜDÖKÜMÜ:

--------------------------------

-Saglık Bakanı Recep Akdağın Tören mangasını selamlaması

-Sağlık bakanı Recep Akdağın açıklaması

-Çağrı merkezının açılışı

-Sağlık bakanı Recep Akdağın konuşması

-Çağrı merkezının gezılmesı

-Bakan Akadağın çağrı merkezı ıle ılgı açıklaması

Haber:Tefık AKAN KAMERA:Kürşat TERCANLI (ERZURUM)DHA

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title