Haberler

Erzincan'da Kent İçi Trafiğe Radikal Çözümler

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, şehir içi trafiği rahatlatacak ve trafik kazalarını azaltacak olan projelerin gerçekleştirileceği; Terminal Kavşağı, Terzi Baba Mezarlığı yolu, Ali Kemali Caddesi ve Hastane bulvarı bölgelerinde incelemelerde bulunarak yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, şehir içi trafiği rahatlatacak ve trafik kazalarını azaltacak olan projelerin gerçekleştirileceği; Terminal Kavşağı, Terzi Baba Mezarlığı yolu, Ali Kemali Caddesi ve Hastane bulvarı bölgelerinde incelemelerde bulunarak yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Başsoy'a, Karayolları Bölge Müdürü Aydın Doğan, Karayolları Şube Müdürü İrfan Yoğurtcu, Belediye Başkan Yardımcıları Sami Mollaoğlları ve Halit Mutlu ile Fen İşleri Müdürü Ersin Barsbay eşlik ettiler. Öncelikle, Terzi Baba Mezarlığı yolu üzerindeki Çevre Yolu Kavşağı ve Yeni Otogar Kavşağı'nda inşa edilecek olan sinyalizasyonsuz (battı-çıktı) yeni kavşak alanları ziyaret edildi. Ardından altyapı çalışmaları tamamlanarak asfaltlanmayı bekleyen Hastane Bulvarı ve Ali Kemali Caddeleri'ni ziyaret eden heyet, buralarda da incelemelerde bulundu. Bu iki caddenin en kısa sürede asfaltlanarak halkın hizmetine sunulacağını belirten Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy: "Hastane Bulvarı ve Ali Kemali Caddelerini çok kısa bir süre içerisinde asfaltlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Bu bulvar, kentiçi trafik yükünü büyük ölçüde azaltacak. Bu bulvarda refüjlere otomatik sulama sistemi de kuracağız. Ayrıca iki önemli kavşakta, Karayollarımız alt geçitli, sinyalizasyonsuz, battı-çıktı denilen modelde kavşaklar inşa edecek. Ayrıca, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen elim kazada hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet milletimize başsağlığı diliyorum. Çok büyük bir acı. Çok elim bir durum. Yüce Mevla'ya niyaz ediyoruz. Somadaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun diye. Bir daha böyle acılar yaşamamak temennisinde bulunuyoruz." dedi - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemalettin Başsoy Aydın Doğan Ali Kemali Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title