Haberler

Erü Tıp Fakültesi Hastanesinde Çalışan İşçiler Hizmet-İş'e Üye Oldu

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde çalışan hizmet alımı işçilerin Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (HİZMET-İŞ) Sendikasına üye olduğu bildirildi.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde çalışan hizmet alımı işçilerin Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (HİZMET-İŞ) Sendikasına üye olduğu bildirildi.

HİZMET-İŞ Sendikası Kayseri Şube Başkan Serhat Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çalışanlarıyla bilgilendirme ve istişare toplantısı yaptıklarını belirtti.

Yürütülen çalışmalar sonucunda çalışanların "kendi hür iradeleriyle" HİZMET-İŞ'e üye olduğunu belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Bizler de HİZMET-İŞ Sendikası olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. En kısa zamanda Bakanlığa yetki müracaatında bulunup işlemlere başlayacağız. Artık yalnız değilsiniz. Her türlü dertlerinizde, sıkıntılarınızda HAK-İŞ Konfederasyonu ve HİZMET-İŞ Sendikası sizlerin yanında olacak. Allah hepimize hayırlı, mübarek eylesin"

Kaynak: AA / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title