Haberler

Ertuğrul Sağlam'dan Şok Karar!

Güncelleme:

Radikal kararlar alacağının sinyalini veren Ertuğrul Sağlam faturayı 3 futbolcuya kesti.

Radikal kararlar alacağının sinyalini veren Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın faturayı İbrahim Kaş, Volkan Şen ve Sercan Yıldırım'a kestiği, yeşil beyazlı kulubün 3 futbolcusuyla yollarını ayırma kararı aldığı öğrenildi.

Bursaspor'un UEFA Avrupa Ligi play off turunda oynadığı Anderlecht karşılaşmasının bitiminde bir açıklama yapan Ertuğrul Sağlam, bazı futbolcularının kabul edemeyecekleri davranış ve tutumları olduğunu, takım içindeki birkaç oyuncudaki disiplinsizliği ortadan kaldıracaklarını, bu duruma müdahale edecek güçlerinin bulunduğunu belirtmişti. Takımdaki bazı değerlerin kaybolmaya başladığını söyleyen Ertuğrul Sağlam, vurdumduymazlık yapanlara taviz vermeyeceklerini söylemişti.

"KENDİNİZE TAKIM BULUN"

Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ile bir araya gelerek takımın son durumu hakkında görüşen Ertuğrul Sağlam'ın düşüncelerini paylaştığı, bazı futbolcular konusunda da radikal kararlar alınması gerektiğini belirtti.

Ertuğrul Sağlam'ın Başkan Yazıcı ile yaptığı toplantıdan sonra Anderlecht maçında taraftarlarla diyaloğa giren ve disiplinsiz hareketleriyle dikkat çeken Volkan Şen, kendisinden beklenilen performansı gösteremeyen ve agrasif tavırları yüzünden kırmızı kart görerek oyun dışı kalan brahim Kaş ve uzun süredir futboldan çok özel hayatıyla gündeme gelen Sercan Yıldırım'a, "Kendinize takım bulun" dediği öğrenildi.

İZİNSİZ ABD'YE GİTMİŞTİ

Volkan Şen, geçtiğimiz sezon Bursaspor'un şampiyon olmasından sonra Ertuğrul Sağlam'ın izin vermemesine rağmen ABD'ye gittiği için kadro dışı bırakılmıştı. Ancak daha sonra affedilen Volkan, şampiyonluğun en büyük mimarlarından biri olmasına rağmen geçtiğimiz sezon performansı ile eleştirilmişti. Bu sezon öncesi sözleşmesini yenileyerek ikinci kaptanlığa getirilen Volkan Şen, Gomel ve Anderlecht maçlarındaki bencil oyununu eleştiren taraftarlarla tartışmış, saha içindeki disiplinsiz hareketleriyle dikkat çekmişti.

VOLKAN'A TrabzonSPOR TALİP

Volkan'ın menajerinin Ertuğrul Sağlam'ın kararından sonra, kendisini isteyen Trabzonspor ile yeniden görüşmeye başladığı öğrenildi. Trabzonspor, daha önce de 24 yaşındaki kanat oyuncusu Volkan konusunda Bursaspor'la temasa geçerep talip olmuştu.

SERCAN BAR AÇACAK

Yeşil beyazlı ekibin bir diğer genç ismi Sercan Yıldırım ise son dönemlerde futbolundan çok özel hayatıyla gündeme geldi. Kendisini isteyen birçok takıma red cevabı verilen Sercan ise vasat oyunu ve hareketli gece hayatı nedeniyle Ertuğrul Sağlam'ın gözünden düştü. Lokomotiv Moskova'ya transferi hüsranla sona eren, önce Miller ardından da Bangura'nın takıma gelmesinin ardından yedek kulübesinden çıkamayan Sercan'ın bir arkadaşıyla Bursa'da bir bar açacağı iddia edildi.

İBRAHİM KAŞ UYUM SAĞLAYAMADI

Bursaspor, sezon başındra İspanya'nın Getafe takımından eski Beşiktaşlı İbrahim Kaş'ı da kadrosuna kattı. Ali Tandoğan'dan yerine sağbek mevkiine büyük umutlarla getirilen İbrahim Kaş, Anderlecht karşılaşmasındaki kötü futbolu ve son dakikalarda disiplinsiz hareketleri sonrası kırmızı kart görmesiyle camiaya ve teknik heyete hayal kırıklığı yaşattı. Ertuğrul Sağlam ve yönetimin futbolcuyla yolları ayırma kararının ardından İbrahim Kaş'ın takım aramaya başladığı belirtildi.

BASSER BÜYÜK ÖLÇÜDE BİTTİ

Alfred N'Diaye ile birlikte Bursasporlu yapılmak istenen ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Fransa'nın AS Nancy takımının Faslı sağbeki Michael Chretian Basser ile görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi. Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla kadrosunda istediği Basser ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı, pürüzlerin giderilmesinin ardından bu transferin de hafta içinde sonuçlanabileceği bildirildi.

YENAL SamsunSPOR'A

Bursaspor'un geçtiğimiz sezon Antalyaspor'a kiraladığı Yenal Tuncer, bu sezon Samsunspor forması giyecek. Savunmanın solunda görev yapan 26 yaşındaki Yenal'ın menajeriyle birlikte Samsun'da yönetimle son bir kez daha görüşecek.

ÖZGÜR'EA TALİP OLDULAR

Bursaspor'un Ankaragücü'nün 20 yaşındaki oyuncusu Özgür Çek'i gündemine aldı. Orta sahadaki eksiğini kapatmak isteyen yeşil beyazlı ekip, gelecek vadeden ve performansıyla göz dolduran Özgür için Ankaragücü kulübüyle temaslarını sürdürüyor. İspanyol kulübü Valencia'nın da gündeminde olan genç futbolcunun Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Bakmadan Geçme

Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor? TYT'ye girmeden AYT'ye girilir mi? TYT sınavına girmeyenler AYT sınavına girebilir mi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 8 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Portekiz - Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Portekiz - Hırvatistan maçı nereden izlenir? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılacak mı, çıkacak mı? KPSS ortaöğretim başvuruları ne zaman? KPSS ortaöğretim başvuru tarihi ayın kaçında, hangi tarihte? RTÜK kaç üyeden oluşur? Radyo ve Televizyon Üst Kurulu kaç üyedir, nasıl seçilir? TYT İLE ALAN BÖLÜMLER NELERDİR? Hangi bölümler TYT ile alıyor? TYT ile alan bölümlerin puan listesi 2024! 8 Haziran hangi burç? 8 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 8 Haziran tarihi hangi burç olur?
YKS'yi 30 saniyeyle kaçırdı, okulun kilitli kapısından çıkışı olay oldu

YKS'yi 30 saniyeyle kaçırdı, okulun kilitli kapısından çıkışı olay oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title