Haberler

Ertan Şahin'e Kılıç Mahallesi'nde Yoğun İlgi

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, diğer adayların kendisini acımazsızca eleştirdiğini ifade ederek “Siyaset uğruna insanların karalandığını ilk kez bu seçimlerde gördük” diye konuştu.

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, diğer adayların kendisini acımazsızca eleştirdiğini ifade ederek "Siyaset uğruna insanların karalandığını ilk kez bu seçimlerde gördük" diye konuştu.

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, beraberinde AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ile birlikte Kılıç Mahallesi'nde ev toplantısına katıldı. Kılıç Mahallesi'ndeki kalabalık ev toplantısında projelerinden bahseden Şahin, şöyle dedi:

"Bizim milletimizin arasına nifak sokanlar bizden değildir. Oy avcılığı için nifak tohumlarını halkımız inanmayacak. Bizim için o kadar çok karalamalar yapıyorlar ki aslında bahsetme ihtiyacı da duymuyoruz. Çünkü biz işimize bakacağız. Dün hiç projesi olmayanlar, bu gün projelerden bahsediyorlar. Bizim projelerimizi kopya almışlar. Gerçekten projeleri yok. Bizim projelerimizi bizzat kendimiz yaptık. Anlatımı da bize ait, yapımı da bize aittir. Gece uykusuz kalarak biz bu projeleri hazırladık. Proje bilen bir adaya karşı, sırf proje sunabilmek için ortaya çıktılar. Kozlu'da altın dağıtan ilk Hüdai Dökmeci'dir. Hüdai Dökmeci şu anda CHP'de. İmar'dan bir şeyler götürenler nerede? Onlar da CHP'dedir. Ben bunlardan bahsetmek istemiyorum ama işi ayyuka çıkarttılar. Ama halkımızın bir şeyler bilmesi gerekiyor. Siyaset uğruna insanların bu kadar alçalacağını bu kadar rant düşkünü olacağını insanları bu kadar karalayacaklarını ilk defa bu seçimlerde gördük. Onlar iyi bilir altın dağıtmayı. Kömür arabalarında dağıtırken arkadaşlarımız fotoğraflarını çekti. Ekiplerimiz yakaladı. Halkımıza yapılan iyiliklere bizim bir sözümüz olamaz. Biz de yardım yapıyoruz, her zaman yapıyoruz. ve her zaman yapacağız. Ertan Şahin yardım yaparsa kötü, onlar yaparsa iyi. Öyle mi? Böyle siyaset olmaz." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Özdemir Ertan Şahin Ak Parti Kozlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title