Haberler

Erken Seçim Reklamcılara Yaradı

Türkiye’de 7 Haziran seçimlerinin ardından alınan erken seçim kararı ülke genelinde pek çok işletmeyi olumsuz etkilerken, seçimin 1 kasım öncesi tek galibi reklamcılar oldu.

Türkiye'de 7 Haziran seçimlerinin ardından alınan erken seçim kararı ülke genelinde pek çok işletmeyi olumsuz etkilerken, seçimin 1 kasım öncesi tek galibi reklamcılar oldu. Yaklaşık 3 ay aradan sonra yeniden yoğunlaşan reklamcılar yoğunlaşan işlerden memnun.

7 Haziran seçimlerinden sonra gerek hükümetin kurulmaması, gerekse yaşanan siyasi belirsizlik ve beraberindeki ekonomik sorunlar nedeniyle pek çok iş yerinde faaliyetler durma noktasına gelirken reklamcılar son 6 aydır en yoğun dönemlerini yaşıyor. Nisan ayından bu yana aday adaylığı, adaylık ve ardından 1 kasım seçim süreci nedeniyle yoğun günler yaşayan Aydın'daki reklamcılar gece gündüz araç giydirip afiş yapıyor. Matbaalarda da ciddi yoğunluk yaşanırken, ülke insanını ve ekonomiyi sıkıntıya sokan seçim adeta reklamcılara yaradı.

Türk siyasi tarihinin en istikrarlı dönemlerinden biri olarak tarihe geçen 7 Haziran'a kadar olan süreçten sonra oluşan siyasi istikrarsızlığın işlerini ne kadar yoğunlaştırsa da kendilerini de memnun etmediğini belirten Aydınlı reklamcılardan Gülçin Tavaslıoğlu, "Gece gündüz araç giydirip afiş basıyoruz. Siyasi istikrarsızlık bizde her ne kadar iş yoğunluğuna neden olsa da genelde sıkıntıya neden oldu" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title