Haberler

Erkekler Türkiye Kupası B Grubu Maçları 5-7 Ekim'de Kayseri'de Oynanacak

Türkiye Kupası maçlarıyla ilgili Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Koordinatörü Ali Üstünel, Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Şerbetçioğlu ve Basketbol Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Mehmet Ünal Sağlam basın toplantısı düzenledi.

Türkiye Kupası maçlarıyla ilgili Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Koordinatörü Ali Üstünel, Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Şerbetçioğlu ve Basketbol Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Mehmet Ünal Sağlam basın toplantısı düzenledi.

Maçların oynanacağı Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Spor A.Ş Koordinatörü Ali Üstünel, "Bu sene 24'üncüsü yapılacak olan Basketbol Erkekler Türkiye Kupası B Grubu maçlarına 5-7 Ekim tarihlerinde oynanacak ve bu maçlara Kayseri olarak ev sahipliği yapacağız. Organizasyona Anadolu Efes, Beşiktaş İntegral Forex, Türk Telekom ve Darüşşafaka Doğuş gibi turnuvanın iddialı, Türk basketbolunun önemli takımları katılacak" dedi.

Üstünel, "Şimdiye kadar Kayseri olarak önemli turnuvalara ev sahipliği yaptık" ifadesinde bulunarak, "Özellikle Basketbol Federasyonu'nun turnuvalarında, hem Basketbol İl Temsilcimizin hem de Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyemizin katkılarıyla ilk akla gelen isimlerdeniz. Bu da bizi ziyadesiyle kutlu ediyor. İnşallah bayram süresince ağırlayacağımız takımlarımıza ve takımları izlemeye gelecek sporseverlere elimizden geldiğince iyi ev sahipliği yapmaya, onların buradan mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlamaya çalışacağız" diye konuştu.

Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Şerbetçioğlu, "İyi bir ekiple, kuvvetli takımların mücadele edeceği, en kuvvetli grup Kayseri'ye gelen grup" ifadesinde bulunarak, "Kayseri'de basketbol şöleni başlıyor. Kayseri'de iyi bir basketbol seyircisi var. Bayramda öğrenciler belki memleketlerine gitti, seyirci az olabilir ama yine de Kayseri'deki basketbol seyircisinin maçlara geleceğini ümit ediyorum" şeklinde konuştu.

"Gelen takımlarımızı ve taraftarları en iyi şekilde ağırlamak için çalışıyoruz" diyen Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Ünal Sağlam "Türkiye'de özellikle son yıllarda sporda tesisleşme giderek hız kazandı ve bu tip organizasyonları almak çok güçleşti. Bizim daha önce Kayseri'de yaptığımız kusursuz organizasyonlardan dolayı, Kayseri ilk akla gelen il oluyor. Gerçekten Türk basketbolunun önemli isimlerini bu turnuvada görme şansımız olacak. Kayserili basketbolseverlere burada bir çağrı yapacağım, bayram gününde burayı da bayram yeri gibi yapın" dedi.

Erkekler Türkiye Kupası B Grubu'nun ilk maçı 5 Ekim Pazar günü saat 18.30'da Türk Telekom ile Anadolu Efes arasında yapılacak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Kupası Türk Telekom Anadolu Efes Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title