Haberler

Erkan Petekkaya Babalar Günü'nü Paraya Çevirdi

Güncelleme:

Erkan Petekkaya, iki gün üst üste imza günlerine katılıp cebini dolduracak. Ünlü oyuncu, iki imza günü için 80 bin TL alacak.

Başrolünü Nurgül Yeşilçay'la paylaştığı Paramparça dizisi tatile giren Erkan Petekkaya, Babalar Günü'nün en karlı ismi olacak. Petekkaya, iki gün üst üste imza günlerine katılıp cebini dolduracak. Petekkaya'nın iki imza günü için 80 bin TL alacağı belirtildi.

BABALAR GÜNÜ'NÜN EN KARLISI OLACAK

20 Haziran Cumartesi günü Mersin'in önde gelen alışveriş merkezi Palm City'de sevenleriyle bir araya geliyor. Banu Noyan'ın organizasyonuyla Babalar Günü etkinliğinde Mersinli hayranlarıyla bir araya gelecek olan Petekkaya, hem 10 yaşındaki oğluyla ilişkisini anlatacak hem de hayranlarından gelen soruları yanıtlayacak. Ünlü sanatçı aynı zamanda sevenlerine imza dağıtıp, fotoğraf da çektirecek.

Erkan Petekkaya 21 Haziran Pazar Babalar Günü'nde Ankara'nın ünlü alışveriş merkezi Ankamall'da sevenleriyle bir araya geliyor. Petekkaya, Banu Noyan'ın organizasyonuyla gerçekleşecek etkinlikte sevenlerine imza dağıtıp, fotoğraf çektirecek ve soruları yanıtlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Petekkaya Nurgül Yeşilçay Babalar Günü Magazin Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (13)

TürkmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu adamı hic sevmiyorum kim ünlü yaptı kıro yu

1
7
yanıtYanıtla
AkpMobil-IOS:

Bende seni adam gibi adam sanmistim

1
6
yanıtYanıtla
YaseminmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

İmza atıp para kazanıyor bizim millet harbi salak

6
0
yanıtYanıtla
wmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu şans olsa gerek şu adamın neyine o paralar .Bayan olarak ekrana zerre kadar yakistirmadigim itici bır tip.oyunculuk hak getire .

2
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

herkesi karalama kampanyaları , adam gayet iyi bir oyuncu herkes izliyor, sizler de buralarda durup boş boş insanlara laf atıyorsunuz , sen yapsaydın oyuncu olsaydın bu adam da yetenek var karizma var bir şekilde şansıda yağver gitmiş ve oyuncu olmuş hiç izlemediğim halde her zaman sevdiğim bir oyuncudur kendisi artık o ne yapmış bu ne yapmış diyeceğinize kendi hayatınıza bakın .

2
2
yanıtYanıtla
alibabaMobil-ANDROID:

iste asil yolsusluk bunlar be

1
1
yanıtYanıtla
aylin44:

Abi karizmasin be burdaki herkes seni kiskaniyor turkiyenin en iyi oyuncusu erkan petekkaya

1
1
yanıtYanıtla
duygumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bende katıldığı imza gününe gittim kendisini çok seviyordum dikkat ettiyseniz -dum dedim Görünüşte ki gibi bir insan Degil insanları kırdı dün orda hemde bikaç kişiyi birden insanlar seninle resim çekmek istiyor bunun neyi kötü sen kimsin ki bu halk çıkarmadi mi seni oraya bu halk yuceltmedi mi seni ben artık onu cidden izlememe karari aldım yazık hiç yakışmadı Erkan Petekkaya

1
0
yanıtYanıtla
selin:

Dizilerden köse olan sanatcilar mal mulk ala ala doyamadilar. Dünyaliklari o Kadar fazlaki öbür dünyaya nasil naledecekler merak ediyorum. .

1
0
yanıtYanıtla
Ali Kaptan:

Ben bu adami Adanaya ziyarete gittigimde gormustum o zaman hanimin ciftligimi ne o diziyi cemiyormus aldim camerayi elime cikmasini bekledim cekmek icin yani hayatimda sanatcimi gordum ben kardaslar. Bekledim bekledim yarim saat sonra cekimi bitmis cikti disari gorevlilere dediki cameraya cekmesinler dedi elini kolunu sallayarak , bende bagirdim dedimki ya Ali Kaptan nevar cekeyim seni meshur edecem yurtdisinda diye. Geldi gorevliler cekmeyiniz dedi. Bende kapattim cami. . Bes para etmez mis.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title