Haberler

Erkal, Memur-Sen Malatya Şubesini Ziyaret Etti

Saadet Partisi’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Münir Erkal, Memur-Sen Malatya İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Saadet Partisi'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Münir Erkal, Memur-Sen Malatya İl Temsilciliği'ni ziyaret etti.

30 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Erkal, Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım ve sendika üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Münir Erkal, sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini söyledi.

Erkal, Türkiye'nin ve Malatya'nın gelişmesinde sivil toplum kuruluşlarına büyük görev düştüğünü kaydederek, "Sendikalarımız, Türkiye'nin istikametinin belirlenmesinde önemli roller oynayacaktır. Ne kadar çok sayıda ve güçlü sivil toplum kuruluşları olursa, iktidarların ve bir takım güç sahiplerinin Türkiye'de at oynatmalarına izin verilmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Malatya Belediye Başkanlığı döneminde memur ve işçilerin şartlarının iyileştirilmesi noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Erkal, "Başkanlığım döneminde kamu ile memur ya da işçi arkadaşlarımız karşı karşıya geldiği zaman memur ve işçi arkadaşlarımızın yanında ağırlıklı olarak yetimizi aldık. Onların insanca yaşama standartlarının yükselmesinde ve seviye kazanmasında önemli gayretler sarf ettik" şeklinde konuştu.

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, Erkal'e 30 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi.

Yıldırım, her zaman ülke ve Malatya'nın menfaatlerine çalışanlara destek verdiklerini ifade ederek, "Memur-Sen olarak her zaman ülkemizin, ilimizin menfaatleri doğrultusuna kim çalışıyorsa, bu çalışmaların yanında oluruz. Başkanımı çok iyi tanıyoruz. Malatya'da kendisini çok iyi tanıyor. 2 dönem belediye başkanı bir dönemde milletvekili olarak hizmet ettiniz. Sefere çıkmak bizim elimizde ama zafere ulaşmak Rabbimizin takdirindedir. Bize düşen yoldaki işaretlere uyarak, hedefe doğru yürümektir" diye konuştu.

Kültür belediyeciliği istediklerine dikkat çeken Yıldırım, "Şehrimizde 3 insan grubu yaşıyor. Birincisi şehrin sakini olarak yaşayanlar, ikincisi şehri misafir gibi yaşayanlar, üçüncüsü de şehrin sahibi gibi yaşayanlar. Biz istiyoruz ki başkanlarımız göreve geldiklerinde öncelikle bu şehri sahiplenecek projeler üreterek, insanımıza bu şehrin sahibi olduğu duygusunu vermektir. Şehrin sahibi olan insanlar, şehrin sorunlarını benimsiyor. Ama şehrin misafiri olanlar çok bir şeye karışmıyorlar. Buda belediyecilik açısından bir homojenlik oluşturmuyor. Bunun yanında başkanlarımızdan özellikle kültürel anlamda kültür belediyeciliği yapmalarını istiyoruz. Zamanında siz bunun örneklerini verdiniz" açıklamasını yaptı.

SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, 30 Mart yerel seçimlerini çok önemsediklerini ifade ederek, görevin ehliyetli ve liyakatli insanlara verilmesi gerektiğini belirtti.

Asiltürk, Malatya'nın temellerinin yeniden atılacağını dile getirerek, büyükşehir olan Malatya'nın gelişmesi ve büyümesi için kararın doğru verilmesi gerektiğini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Münir Erkal Memur Sen Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title