Haberler

Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi Açıldı

Mersin’in Tarsus ilçesinde Ergenekon Mahallesi’ne yaptırılan Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi törenle hizmete açıldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde Ergenekon Mahallesi'ne yaptırılan Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi törenle hizmete açıldı.

Törende Şehit Yurdakul Alcan Ortaokulu öğrencileri ile Tarsus Belediyesi jimnastik ekibi birer gösteri yaptılar.

Ergenekon Mahalle Muhtarı Yunus Anacık, törende yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Göreve geldikleri günden bu yana 10.'ncu hizmet açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, verilen sözlerin birer birer yerine getirmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını söyledi. Can, "Biz, elimizdeki her türlü imkanı Tarsus'ta yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat, daha temiz ve güvenli bir şehirde yaşayabilmesi adına seferber ediyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarına göre hizmetlerimiz artarak devam edecek ve bizlere güvenen insanlarımızın bu güvenlerini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin kuşku duymamasını istiyorum. Yaşadığımız çevre ve mekanları güzelleştirmek, mamur hale getirmek; gelecek nesillere yaşanabilir, estetik, geçmiş kültürünü koruyan ve yaşatan bir kent bırakmak Tarsus Belediyesi olarak en temel görevimizdir. Bu bilinç içerisinde çalışmalarımıza devam ediyor ve siz değerli hemşerilerimize layık olmaya çalışıyoruz.

Bu tesisimizin açılışından daha önce olmak üzere toplamda 9 adet tesisimizi Tarsuslu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" dedi.

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca ise tesisin ve parkın Tarsus'a hayırlı olmasını diledi. Atmaca, "Maşallah belediyemiz 10-15 günde bir eser açılışı yapıp, vatandaşların hizmetine sunulunca bende çok mutlu oluyorum. Mersin'imiz gelişiyor bunun paralelinde Tarsus'umuz ve diğer ilçelerde gelişiyor. Ben Tarsus Belediye Başkanımıza ve Mersin Büyükşehir Başkanımıza ilçemizin gelişmesine yönelik yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum. Bu güzel tesisin açılmasında, vatandaşlarımızın hizmetine sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da yaptığı konuşmada, Tarsus'un adının ilçe olduğunu birçok ilden gelişmiş bir kent olduğunu söyledi. Kocamaz, şöyle devam etti:

"Tarsus'un adı ilçe ama bugün sahip olduğu değerler açısından ve şehrin aldığı hizmetler açısından, altyapı açısından ülkemizdeki birçok ili zorlayarak geçmiş bir ilçe. Geçen hafta Balkan gezimizde Hatay ve Samandağ'dan gelen misafirler Tarsus'la ilgili gerçekten çok güzel ifadeler kullandılar. Bunlar bize gurur veriyor. Tarsuslu her şeyin en güzeline sahip. Geçmişte belki çok çileler çekti, hizmet konusunda çok kısır kalmıştı ama 22 yılda geldiği nokta gerçekten Tarsus'a ve Tarsusluya yakışıyor. Tabi ki bu bir bayrak yarışı, biz Tarsus'a yine Şevket Başkanla birlikte bütün belediye çalışanlarıyla birlikte birçok hizmeti kazandırdık. İnşallah bundan sonra da Sayın Başkan'ın önderliğinde tüm belediye çalışanlarının gayretiyle Tarsus daha ileri noktalara gelecektir."

Konuşmaların ardından yapılan dua ve kesilen kurban ile Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi hizmete açıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Atmaca Şevket Can Mersin Tarsus Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title