Haberler

Ergene'den Kısa Kısa

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Zabıta Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Zabıta Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Yüksel, Ulaş Mahallesi'ndeki bir restoranda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Zabıta Teşkilatının 189. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Toplum olmanın gereği olarak beklenen huzur ve düzeni yerine getirmeye çalışan zabıta ekiplerinin, ilçede özveriyle görev yaptığını belirten Yüksel, "Ülkemizin en köklü kurumlarından bir tanesi olan zabıta teşkilatı, birçok olumsuzluğa rağmen değişik görev alanlarında vatandaşlara hizmet vermektedir. Zabıta müdürlüğümüz, bütün personeli ile vatandaşımızın yanında ve onların hizmetinde. Zabıtalar, yerel yönetimlerin toplum nazarındaki vitrini ve görünen yüzüdür" dedi.

Halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden zabıta teşkilatının kuruluş yıl dönümünün hayırlı olması temennisinde bulunan Yüksel, mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

Etkinliğe Belediye Başkan yardımcıları Nuh Nuhoğlu, Hülya İnci ve Ayça Çevikelli ile zabıta personeli katıldı.

- Ergene'de dere ıslah çalışmaları devam ediyor

Ergene Belediyesi tarafından Marmaracık Mahallesi'nde yürütülen dere ıslah çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde yapılan program dahilinde kışın sel taşkınlarına sebep olan dere yataklarını ıslah ve temizleme çalışmalarının Marmaracık Mahallesi'ndeki bölümünün devam ettiğini belirterek, ekiplerinin kış ayları gelmeden çalışmalarını tamamlamak için yoğun bir uyguladıklarını söyledi.

Sel ve taşkınları önlemek için dere ıslah çalışmalarına önem verdiklerini ifade ederek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin aralıksız olarak konuyla ilgili proje üzerinde çalıştıklarını söyleyen Yüksel, şunları kaydetti:

"Dere yatağında kendiliğinden yetişen yabani otlar ile yaşanan çevre sorunlarının çözülmesi için dere alanındaki çöplerin ve diğer malzemelerin temizleme çalışmaları devam ediyor. Karamehmet ve Velimeşe mahallelerinde gerçekleştirilen ıslah çalışmalarının ardından Marmaracık Mahallesi mevkisindeki derenin ıslah çalışmalarına başlandı. Program dahilinde çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız."

Ergene Belediyesi'nin çalışmaları

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçe genelinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek görevli ekiplerden bilgi aldığını bildirdi.

Yüksel, yaptığı açıklamada, Sağlık Mahallesi'ndeki muhtarlık alanı başta olmak üzere Yeşiltepe Mahallesi Sevgi Parkı Alanı ve Ulaş Mahallesi kaldırım döşeme ve asfalt çalışmalarını yerinde incelediğini belirterek, bu incelemeler sırasında yapılmış ve yapılacak olan diğer çalışmalar hakkında da ekiplerden detaylı bilgi aldığını söyledi.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla yollarına devam ettiklerini ve hazırladıkları projelerde halkın talepleri doğrultusunda çalıştıklarını ifade eden Yüksel, ilçe genelinde çalışmalarının yoğun tempoda devam ettiğini ifade etti.

İlçede sosyal alanların gelişimi için park alanlarını genişleterek, bu parklara çocuk oyun alanı, fitness alanı ve spor alanlarıyla donattıklarını belirten Yüksel, "İlçemizde sosyal alanları geliştirmek için birçok park alanı oluşturduk. Bu park alanlarına da çocuk oyun grupları ile büyüklerin spor yaparak sağlıklı yaşamlarına katma değer sağlayacak aletler yerleştirdik" dedi.

Yüksel, öte yandan muhtarlık binalarının etrafında yapılmaya başlanan çevre düzenlemelerinin devam ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Rasim Yüksel Marmaracık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title