Haberler

Erfelek'te Çöp Poşeti Uygulaması

Sinop'un Erfelek İlçesinde Belediye Tarafından Başlatılan "Temiz Çevre Kampanyası" Kapsamında Çöp Kutularına İlave Olarak Çöp Poşeti Uygulamasına Geçildi. Özel Olarak Hazırlanan ve Çöp Kutusu Görevini Gören Poşetler, Belediye Görevlileri Tarafından İlçe Merkezinde Muhtelif Noktalardaki Elektrik Direklerine Asıldı. Kullanımı Oldukça Kolay Olan ve Dolduğunda Görevliler Tarafından Çöp Aracına At...

Sinop'un Erfelek ilçesinde belediye tarafından başlatılan "Temiz Çevre Kampanyası" kapsamında çöp kutularına ilave olarak çöp poşeti uygulamasına geçildi. Özel olarak hazırlanan ve çöp kutusu görevini gören poşetler, belediye görevlileri tarafından ilçe merkezinde muhtelif noktalardaki elektrik direklerine asıldı. Kullanımı oldukça kolay olan ve dolduğunda görevliler tarafından çöp aracına atılan poşetlerin hemen yerine yenisinin asıldığını belirten Belediye Başkanı İbrahim Felek, böylelikle çöp kutularının kirli görüntü ve çevreye yaydığı kokuların da önüne geçildiğini söyledi.

(SÖ-SA)

18.09.2007 12:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title