Haberler

Ereğli'de Parklar Yenileniyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe genelindeki parklarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe genelindeki parklarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Park içerisinde yer alan oyun grupları, spor sahaları ve aletleri, çit tellerinin bakım ve tamiratları yanında işlevini kaybetmiş alet ve çit telleri yenileri ile değiştiriliyor. Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, başlatmış olduğu yenileme çalışmaları kapsamında, ilçe genelinde işlevini kaybetmiş parklarda mevcut yapıyı baştan aşağı yeniliyor. Başta çocuk oyun grupları, spor sahaları ve spor aletleri olmak üzere işlevini yitiren aletler yanında parkı çevreleyen ve zaman içerisinde yırtılarak özelliğini yitiren çit telleri değiştiriliyor.

Çalışmalar tamamlandığında parkların mahalle sakinlerinin hoşça vakit geçirebileceği bir sosyal yaşam haline geleceğini söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Şehrimizde birçok park mevcut. Zaman içerisinde bu parkların yıpranmış ve fonksiyonunu yitirdiğini tespit ettik ve yenileme çalışmalarına başladık. Çalışmalarımız tamamlandığında parklarımızı yeniden şehrimize kazandırmış olacağız ve vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebileceği alanlar haline getireceğiz" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title