Haberler

Ereğli'de Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, ilçede bulunan çöp konteynerleri ilaçlı su ile kıyarak dezenfekte ediyor.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, ilçede bulunan çöp konteynerleri ilaçlı su ile kıyarak dezenfekte ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kurban Bayramı sonrası çöp konteynerlerinde artan doluluk nedeniyle haşere, bakteri, koku ve mikrop üremesine karşı dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Temizlik çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerleri belirli aralıklarla temizlenerek kötü kokunun ve olası mikrop üremelerinin önüne geçiliyor. Halkımızın sağlıklı bir ortamda yaşaması adına bu işleme önem veriyoruz. Pırıl pırıl bir Ereğli için çalışıyoruz" diye konuştu.

SOKAKLARDA KAPSAMLI TEMİZLİK

Öte yandan, mahallelerde başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında vatandaşın kapılarının önleri de temizleniyor. Rutin temizlik çalışmaları yanında mahalle ve sokak aralarında temizlik çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Özgüven, temiz bir Ereğli için uğraş verdikleri kaydetti.

"Temiz Bir Çevre, Sağlıklı Bir Gelecek" ilkesiyle hareket ettiklerini vurgulayan Özgüven, "Çevrenin korunması, geliştirilmesi ve iyileştirilmesi konusunda gösterdiğimiz çabamızın amacı, halkımızın daha sağlıklı ve güvenli bir çevrede yaşamalarını sağlamaktır. Çevreye zarar veren, çevreyi koruyan ve geliştiren de insandır. Biz Ereğli Belediyesi olarak zaten düzenli olarak temizliğimizi yapmaktayız. Vatandaşlarımızın da temizlik konusunda daha duyarlı olmalarını bekliyor ve ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyoruz" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Mehmet Özkan Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title