Haberler

Ereğli Belediye Başkanı Özgüven'e Çayhan Mahalle Sakinlerinden Ziyaret

Konya’nın Ereğli ilçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e Çayhan mahallesi sakinleri 1 Kasım seçimlerinin hayırlı olmasını dilediler ve mahallelerine yaptıkları hizmetlere teşekkür ettiler.

Konya'nın Ereğli ilçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e Çayhan mahallesi sakinleri 1 Kasım seçimlerinin hayırlı olmasını dilediler ve mahallelerine yaptıkları hizmetlere teşekkür ettiler.

Mahalle Muhtarı Kaplan Yüce ve bir grup mahalleli Başkan Özgüven'i tebrik ederek, "1 Kasım seçimleri ülkemize ve Ereğli'mize hayırlı olsun" dediler. Muhtar Yüce Başkan Özgüven'e teşekkür ederek, "Mahallemize yaptığınız hizmetler için size ayrıca teşekkür ediyorum. Büyükşehir Yasasıyla 87 mahalleye ulaşan Ereğli'de geniş bir alanda hizmet etme çabası içerisindesiniz. Süreç biraz sancılı başladı ama zaman içerisinde taşlar yerine oturmaya ve istediğimiz hizmetler gelmeye başladı. Size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, "1 Kasım'da halkımız 'istikrar' dedi. Bu seçim milletimizin zaferidir. Halkımızın istediği huzur ve güven ortamı AK Parti ile yansıyacaktır. Tüm vatandaşlarımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Özgüven, hizmet noktasında çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirterek, "Ekiplerimiz mesai gözetmeksizin gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Biz hizmete, gönüllere talip olduk ve halkımız bize gönüllerinde yer açtı. Bizde gönüllerden çıkmamak için çalışıyoruz. Allah'ın izniyle 37'den 87'ye yükselen mahallelerimize ve Ereğli'mize yakışan hizmetleri kazandıracağız. Tabi ki bu hizmetler sizlerin duası ve destekleri ile olacak" ifadelerini kullandı.

Çayhan Mahalle Muhtarı Kaplan Yüce ve mahalle sakinleri Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in İlçe Tarım Müdürü iken elleriyle dikimini gerçekleştirdiği Çayhan Mahallesindeki fidanların ürünü olan bir sepet elmayı da Başkan Özgüven'e hediye ettiler. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Özgüven Mehmet Özkan Çayhan Ereğli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title