Haberler

Erdoğan Tok: "Uyumla Çalışıyoruz"

İlkadım Beldiyesi AK Parti Grubu meclis üyeleri düzenlenen grup toplantısında bir araya geldi.

İlkadım Beldiyesi AK Parti Grubu meclis üyeleri düzenlenen grup toplantısında bir araya geldi.

İlkadım Belediyesi AK Parti Meclis üyeleri her ay yapılan meclis toplası öncesi gerçekleştirilen grup toplantısını yaptı. AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın başkanlık yaptığı toplantı yemek eşliğinde Acem Tekkesi'nde gerçekleşti. AK Parti Grubu'nun tam kadro katıldığı toplantıda gündem maddeleri incelenerek grup içerisinde karara bağlandı.

"UYUMLU ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ"

AK Parti Grubu meclis üyeleri ile birlikte uyumlu ve gayretli çalışmalar yaptıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "2 aydır Belediye Başkanlığı görevimizi meclis üyelerimiz ile birlikte yürütüyoruz. İl Başkanımız Fuat Köktaş'a bugün bizlere eşlik ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum. 21 meclis üyemiz ile beraber alacağımız kararları meclis toplantısı öncesi detaylı bir şekilde görüşüp kararlaştırıyoruz. Uyumlu bir ekibimiz var ve huzurlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle İl Başkanımız Fuat Köktaş'ın belediye seçimlerinde ki desteği, gayretli çalışması ve bize olan katkısından dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Seçim çalışmalarında herkesin bir katma değeri var yalnız en büyüğü Fuat başkanımızın, il ve ilçe teşkilatımızın olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.

"HİZMETLER VE ÇALIŞMALAR HALK İÇİN"

Yapılan hizmetlerin ve çalışmaların halkın hizası doğrultusunda yapılması gerektiğini belirten AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, "Bugün İlkadım Belediyesi'nin üçüncü grup toplantısını beraber gerçekleştiriyoruz. Bu toplantıların belediye meclisinden önce yapılacak hizmetlerin konuşulduğu karara bağlandığı yerlerdir. Eğer konular tartışılacaksa bu konular mutlaka parti içerisindeki grubun içerisinde önceden tartışılarak bir karara bağlanması ve o yönde hareket edilmesi gereken yerledir. Üçüncü toplantıyı aksaksız olarak yaptığınız için sizleri tebrik ediyorum. Buralar bizim emaneten, milletimize vekaleten görev yaptığımız yerlerdir" diye konuştu.

Toplantıya AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı Yılmaz Açan da katıldı. Toplantı sonrası İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, desteklerinden dolayı AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'a çivi ve tel sanatı ile yapılmış tablo hediye etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlkadım Belediyesi Fuat Köktaş Erdoğan Tok Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title