Haberler

Erdoğan Şehit Evini Ziyaret Etti, Konuştuğu Megafonu Bilal Erdoğan Tuttu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz'da şehit olan Fatih Satır'ın evini ziyaret ettikten sonra şehidin evi önünde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan'ın konuşmasını yaptığı megafonu Bilal Erdoğan tuttu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Huber Köşkü'nden çıkarak Sarıyer'e geldi. Erdoğan, İstinye'deki Borsa İstanbul binası önünde şehit edilen 28 yaşındaki Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Erdoğan, eve girerek aileye başsağlığı dileklerini iletti. Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan da eşlik etti.

KUR'AN-I KERİM TİLAVETİYLE ŞEHİTLERİMİZİ YAD EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan evden çıkarken de yine vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada megafonla vatandaşlara hitap etti.

İşte Erdoğan'ın sözleri:

Yarın inşallah Yenikapı'da tüm İstanbul oradayız. Aynı anda inşallah 80 vilayette Yenikapı'yı takip edecek. Tüm Türkiye yarın Yenikapı'daki bütün merasimi takip edecek. İktidar partisinin genel başkanı, ana muhalefet partisinin genel başkanı ve MHP Genel Başkanı orada olacak. Meclis başkanımız orada olacak sizlere hitap edeceğiz. Orada sizlerle bir arada olacağız. İnşallah Kur'an-ı Kerim tilavetleriyle şehitlerimizi yad edeceğiz, gazilerimize şifalar dileyeceğiz, geleceğe de böyle yürüyeceğiz.

BİLAL ERDOĞAN MEGAFONU TUTTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşlara hitap ettiği sırada kullandığı megafonu oğlu Bilal Erdoğan'ın tutması ise dikkatlerden kaçmadı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bilal Erdoğan Huber Köşkü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
title