Haberler

Erdoğan Gönüllüleri Desteklerini Yürüyerek Gösterdi

Güncelleme:

Erdoğan Gönüllüleri Platformu, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde düzenledikleri yürüyüş ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini gösterdi.

Erdoğan Gönüllüleri Platformu, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde düzenledikleri yürüyüş ile Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini gösterdi.

Kocaeli'de kurulan Erdoğan Gönüllüleri Platformu, İzmit'te düzenledikleri yürüyüş ile Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgilerini ve desteklerini gösterdi. İzmit Merkez Bankası önünden başlayan yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı yürüyüş, Anıtpark'a kadar devam etti. Yürüyüş Yolu üzerinden Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgilerini belirten sloganlar atarak yürüyen gruba, sevilen seçim şarkılarının çalındığı seçim otobüsü de eşlik etti. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın da katıldığı destek yürüyüşünde bir konuşma yapan Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, "İnşallah Pazar günü hep beraber sevineceğiz. Millet olarak sevineceğiz. Sadece Türkiye'miz mi? Ülkemiz mi? Hep beraber gönül coğrafyamız, çevre coğrafyamız olarak sevineceğimiz bir gn yaşayacağız" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title