Haberler

Erdemli Esnaf Odası'nda Metik Güven Tazeledi

Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 22 yıldır oda başkanlığı yapan Halil Metik, tekrar başkan seçildi.

Erdemli Gökkuşağı Düğün Salonunda düzenlenen Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurul toplantısının divan başkanlığını Mersin Esnaf Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer yaptı.

Odaya kayıtlı 2 bin 180 üyenin 850'si genel kurulda hazır bulunurken,  mevcut başkan Halil Metik'in hazırladığı liste 580 üye tarafından oylandı.

Metik, yaptığı konuşmada, 22 yıldır sürdürdüğünü belirterek, kendisi ve ekibine duyulan güvenle 4 yıl daha esnafa hizmet edeceğini belirterek teşekkür etti.

Erdemli Esnaf Odasının yeni yönetimi Necati Oğuz, İsmail Ateş, Muhsin Serin, Emin Göksel, Ahmet Aksay,  Mehmet Topçu,  Hakan Demir, Ömer Erol, Celalettin Akbuz ve Ali Doğan'dan oluştu.

Öte yandan, Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası ve Tömük Esnaf Odaları seçimleri de yapıldı. Tömük Esnaf Odasına eski başkan Mehmet Yılmaz, Erdemli Madeni Sanatkarlar Odasına da İsmet Erdoğan yeniden başkan seçildi. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Talat Dinçer Erdemli Mersin Tömük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title