Haberler

Erdemli Belediyesi'nden Okullara Bakım Desteği

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçedeki okulların eksiklerini ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Tömük Hacı Recep Yaşa Ortaokulu’nun boya ve tadilatını yaptı.

Mersin'in Erdemli Belediyesi, ilçedeki okulların eksiklerini ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Tömük Hacı Recep Yaşa Ortaokulu'nun boya ve tadilatını yaptı.

Erdemli Belediyesi, ilçede bulunan okulların hizmet ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Belediye ekipleri, son olarak Tömük Hacı Recep Yaşa Ortaokulu'nun boyama ve tadilat işlerini tamamladı. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Hizmet talebi olan her okulun ihtiyacını en kısa sürede gideriyoruz. Okullara boya, badana, bahçe düzenlemesi ve oyun grubu hizmetleri sunuyoruz. Eğitim kurumlarına hizmette öncelik tanıyoruz" dedi.

Erdemli tarihinde okullara yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini ifade eden Tollu, hizmetlerin tüm öğretmenlerden, öğrencilerden ve velilerden takdir gördüğünü kaydetti. Yeni nesillerin kaliteli olarak yetişebilmesi için eğitimin her zaman için desteklenmesi ve geliştirilmesi gerektiğini dile getiren Tollu, eğitim ortamının kaliteli ve ferah olması için belediye olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını, bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini belirtti. Boya, badana dışında tüm okul yollarını asfalt ve parke yollara kavuşturduklarını, okul bahçelerini de parke taşlarla ördüklerini vurgulayan Tollu, "Belediye olarak eğitim hizmetlerine öncelik veriyoruz. Teknik hizmetlerin yanı sıra sınava hazırlanan öğrencilere her sene ücretsiz sınav kitapları, küçük çocuklara okuma ve boyama kitapları dağıtıyoruz, sınav zamanlarında ailelere ve öğrencilere yönelik etkinlikler yapıyoruz" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Mersin Tömük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title