Haberler

Erdemli Belediyesi'nden Ağaçlara Bakım

Mersin’in Erdemli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Çeşmeli-Kızkalesi arasındaki tüm park ve bahçeler ile orta refüjlerdeki ağaç ve bitkilerin budamasını yaptı.

Mersin'in Erdemli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Çeşmeli- Kızkalesi arasındaki tüm park ve bahçeler ile orta refüjlerdeki ağaç ve bitkilerin budamasını yaptı.

Erdemli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Park Bahçeler Müdürlüğü'nün, yaz döneminin de başlamasıyla yoğun bir çalışma temposuyla ağaç ve bitkilerin bakım ve budamalarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, Çeşmeli- Kızkalesi arasındaki tüm park ve bahçeler ile orta refüjlerdeki ağaç ve bitkilerin budayan ekipler, çalışmalarını diğer bölgelerde de sürdürecek.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, özellikle bitki yetiştirme ve dikiminde belediyenin kendi imkanlarını kullandıklarını vurguladı. Peyzaj çalışmalarında diktikleri bitkileri dışarıdan satın almadıklarını, belediyenin çiçek yetiştirme serasında üretildiğini belirten Tollu, bu sayede belediyenin kendi ihtiyacı olan fidan ve çiçekleri yine kendi imkanları ile ürettiğini kaydetti. Başkan Tollu, "Erdemli Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm ağaçların bakım çalışmalarını periyodik olarak gerçekleştiriyoruz. Şu anda da Kızkalesi ve Çeşmeli arasındaki ağaçların yaz bakımını yapıyoruz. İlçemizde yapılan çalışmalar sadece tek yönlü değil. Birçok alanda hizmet üretiyoruz. Park Bahçeler Müdürlüğümüz de bunlardan bir tanesidir. Özellikle ilçemizin dört bir yanını ağaç ve çiçeklerle donattık. Yeni yasa gereği mahalleye dönüşen beldelerimizde de aynı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarda kullanılan tüm bitkilerin de belediyemiz tarafından üretildiğini yani dışarıdan satın alınmadığını özellikle belirtmek isterim. Bu da bizim hizmet politikalarımızın bir gereğidir. Çalışmalarımız son hızıyla ve tüm inancımızla devam edecektir. Bundan hiç kimsesini şüphesi olmasın. Biz, üreten ve çalışan bir belediyeyiz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdemli Belediyesi Kızkalesi Çeşmeli Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title