Haberler

Erdem Beyazıt, Geçen Sezon Kapasitesinin 300 Katını Ağırladı

Kepez Belediyesi’nin 2012 yılında yaptırdığı 500 kişi kapasiteli Erdem Bayazıt Kültür Merkezi, geçen sezon kapasitesinin 300 katı olan 150 bin misafiri ücretsiz olarak ağırladı.

Kepez Belediyesi'nin 2012 yılında yaptırdığı 500 kişi kapasiteli Erdem Bayazıt Kültür Merkezi, geçen sezon kapasitesinin 300 katı olan 150 bin misafiri ücretsiz olarak ağırladı. İlçenin ilk kültür merkezi olarak Sakarya Bulvarı üzerine kurulan merkezde, 2014-2015 sezonunda 160 ayrı kültürel, sanatsal, akademik, sosyal ve eğitim etkinlikleri ücretsiz olarak düzenlendi. Açıldığından bu yana 400 bin Antalyalıyı ağırlayan merkez, Kepez'in özellikle kültür yaşamına büyük katkı sağladı.

Gösterilerini bu merkezde yoğunlaştıran Kepez Belediyesi Tiyatrosu, sezonlarda en az birer büyük ve küçük seyirciler için yeni tiyatro oyunları hazırlıyor. Ücretsiz olarak perdelerini açan topluluk, merkezin popüler olmasını sağlayan en önemli etken olarak öne çıkıyor. Geçen sezon Antalya Devlet Tiyatrosu ile Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin ücretsiz gösterimler sunması, merkezin seyirci istatistiğini arttıran önemli etkenlerden. Merkezde en fazla seyirciyi buluşturan diğer etkinlikler ise, belediyenin düzenlediği konferanslar başta olmak üzere çeşitli akademik ve eğitsel buluşmalar oldu.

500 KİŞİLİK SALON

Meydan düzenlemesi, su havuzu, otopark, yeşil alan ve dinlenme alanlarıyla birlikte 10 bin m2'lik bir alan üzerine inşa edilen Kültür Merkezi'nde 8 kişilik engelli koltuğu ile birlikte 500 kişilik çok amaçlı salon, kütüphane, 265 m2'lik sahne, sergi ve fuaye, dinlenme ve VİP odası, idari ofis, sanatçı girişi, kulis odaları ve kafeterya, özürlü asansörü, derslikler, öğretmen odası bulunuyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Erdem Beyazıt Erdem Bayazıt Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title