Haberler

Erciş, Yeni Bir Otele Kavuştu

Van’ın Erciş ilçesinde işadamı Yakup Maciter tarafından yaptırılan turistik otel düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.

Van'ın Erciş ilçesinde işadamı Yakup Maciter tarafından yaptırılan turistik otel düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.

Vanyolu Caddesi üzerinde 3 bin metrekare kapalı alanı bulunan Maciter Hotel'in açılış törenine Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Erciş Belediye Eş Başkanı Diba Keskin, Erciş Ticaret Odası Başkanı İzzet Yağar, Erciş Ziraat Odası Başkanı Nihat Çelik, Ak Parti Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın, kamu kurum amirleri, oda dernek yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini Kaymakam Yaşar, Belediye Eş Başkanı Keskin ile Erciş Ticaret Odası Başkanı Yağar'ın birlikte kestiği törende bir konuşma yapan Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, İşadamı Yakup Maciter ile kardeşlerini kutlayarak bol kazanç dileklerinde bulundu. Konuşmasında barış ve huzurun önemine de vurgu yapan Kaymakam Yaşar, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Erciş Belediye Eş Başkanı Diba Keskin ise Ercişli işadamlarının yatırımlarını dışarıya değil, Erciş'e yapmaları çağrısında bulundu. Kentsel dönüşüm projesinin de bir an önce hayata geçmesi gerektiğini belirten Keskin, otel sahibi Yakup Maciter'i ilçeye yaptığı hizmetten ötürü ayrıca tebrik etti.

İşadamı Yakup Maciter de, amaçlarının doğduğu ve doyduğu Erciş'e hizmet etmek olduğunu söyledi. Otelde 51 adet tek, iki ve üç kişilik aile formatına uygun odaların yanı sıra, balkonlu süit odaların bulunduğunu ifade eden Maciter, 105 yatak mevcutlu otel bünyesinde ayrıca, toplantı ve 500 kişi kapasiteli yemek salonu, zengin açık büfe kahvaltı bulunduğunu söyledi. Müşteri memnuniyetinin kendileri için çok büyük önem arz ettiğini de belirten Maciter, ilk etapta 12 personelin otelde istihdam edildiğini de sözlerine ekledi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Şirin Yaşar Diba Keskin Erciş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (22)

Zeynep:

Bu otel depremde ağır hasar aldı Sakın bu otelde kalayım demeyin.

11
1
yanıtYanıtla
Fatih hsdemir ist.:

Yako bu mesajları elemanlarına yazdırıyor heralde. Alinin yapacağı haberin.

6
1
yanıtYanıtla
Simekli:

Fatih heralde yine ortalığı karıştıracan Önce aynaya bakman lazım. Ey millet fatihin mazotu bitti gene.

yanıt2
yanıt1
Bülent maciyer:

Para için yakup bey değermi

6
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Maciterin gözünü para bürümüş Bu otel ağır hasarlı. Ne söylenir bu adama bilemiyorum. Kaymakam da kullanılmış bu işte.

4
0
yanıtYanıtla
Dumanlı:

Kenan aşçıoğlu. Bu haberi sen yaptıysan yazıklar olsun sana. Çürük hasarlı binayı Sağlam bina diye lanse ediyorsunuz.

2
1
yanıtYanıtla
Cevdet:

Kenan beyin değil galiba

yanıt0
yanıt0
Fatih hsdemir ist.:

Yakonun yapacağı iş bu kadar olur. Bu bina derhal yıkılmalıdır. Çünkü depremde çok çok kötü olmuştu.

3
0
yanıtYanıtla
Murat mutlu:

Fatih gene çıktı meydane.

yanıt0
yanıt1
ercişli:

Fatih hsdemir ist. kardeşim aynen katılıyoruz sana biran önce erciş pkk lılardan temizlenmeli ve çürük binalar yıkılmalı.

yanıt0
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title