Haberler

Erciş'te Ramazan Etkinlikleri

Erciş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ramazan ayında devam eden etkinliklerle ilgili açıklama yaptı.

Erciş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ramazan ayında devam eden etkinliklerle ilgili açıklama yaptı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün hazırladığı programa göre, 7 Temmuz'da belediye önünde kurulacak alanda sanatçı Heme Heci ve Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ronahi Kültür Merkezi müzik grubu sahne alacak.

10 Temmuz'da evlendirme dairesinde kadınlar için film ve slayt gösterimi düzenleyeceği belirtilen programda, 11 Temmuz'da da aynı yerde engellilere yönelik film gösterimi ve müzik dinletisi yapılacağı, 12 Temmuz'da Zilan ve Emrah ile Selvi parklarında dengbej dinletileriyle etkinliklerin son bulacağı bildirildi.

Erciş'te ilk defa "Yeryüzü Sofrası" kurulacağına da değinilen açıklamada, 9 Temmuz Perşembe günü Vanyolu Caddesi'nde herkesin katılabileceği iftar sofrasının kurulacağı vurgulandı.

Kaynak: AA / Yerel

Erciş Yerel Haberler

500

Yorumlar (3)

Ercişli:

Önce tarafsız olmayı öğrenseler. Biz ak parti hırsızlığından Kurtulmak için bunlara oy verdik. Yoksa belediyeyi tefeci aşiret yuvasına çevirmek için değil.

0
0
yanıtYanıtla
Nasil akliniza geldimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ramazan bitecek

0
0
yanıtYanıtla
SukurmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Vay şukur erciste ramazan ayina dair bir etkinlik yapan olacak.ercise ramzn hic gelmemis gibi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title