Haberler

Erbakan Vakfı Adana Şubesi Kuruldu

Merkezi Ankara'da bulunan Erbakan Vakfı'nın Adana Şubesi, yönetim çalışmalarını tamamlayıp ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Merkezi Ankara'da bulunan Erbakan Vakfı'nın Adana Şubesi, yönetim çalışmalarını tamamlayıp ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı, il sekreteri Emrah Keyhıdır'ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kuran-ı Kerimin okunmasından sonra, Teşkilatlanma Başkanı Murat Salsan, Erbakan Vakfı'nın kuruluş amacıyla ilgili bilgiler verdi. Salsan, "Erbakan Vakfı'nın amacı ülkemizin bilim ve siyaset tarihinde müstesna yeri olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ve milli görüş fikriyatının tanıtılması konusunda çalışmalar yürütmek, toplumun milli ve manevi sahalarda şuurlanması için çalışmalar yapmak" dedi.

Salsan'ın ardından konuşan Erbakan Vakfı Adana Kurucu Şube Başkanı Ahmet Cemil Yıldırım, vakfın siyasi bir oluşum olmadığına dikkat çekerek, "Öncelikle bunun net olarak anlaşılması lazım. Bazı kesimlerden bu konuda tepkiler alıyoruz. Amacımız, hocamızın kurucusu olduğu milli görüş fikrinin bundan sonraki nesillere aktarılmasını sağlayarak, toplumun ahlak ve maneviyat alnında şuurlanması için çalışmalar yürütmektir. Bu anlamda kapımız herkese açıktır. Vakfımıza gelmek isteyen hiçbir şahsın siyasi kimliğini sorgulamayacağız. Necmettin Erbakan hocamız, bu memlekette ırkçılık gözetmeksizin her kesimin kurtuluşu için mücadele etmiş müstesna bir şahsiyettir. Bizlerde bu kutlu görevi layıkıyla yerine getirmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz" diye konuştu.

"SİYONİSTLER İSLAM'A KARŞI İSLAM İCAT ETTİLER"

Vakfın eğitim sorumlusu Süleyman Esen de Erbakan'ın siyonizmi çok iyi analiz etmiş bir lider olduğunu söyledi. Erbakan'ın "Bu Siyonistler sana, ben siyonizme hizmet etmiyorum şarkısını söylete söylete hizmet ettirirler" sözünün hala kulaklarında çınladığını ifade eden Esen, "Osmanlı'nın yıkılışından itibaren tarihi süreci bir incelersek, bunu daha net anlarız. Abdulhamit tahttan indirilirken kurulan komisyon üyelerine bakın kimler vardı. Yahudiler, Hıristiyanlar ve Müslümanlar. Ondan sonraki süre gelen süreçte bütün önemli olaylarda yine aynı sahnede Yahudi, Hıristiyan ve Müslümanları görüyoruz. Günümüze geldiğimizde, gezi olaylarının arkasında aynı üçlü, 17 Aralık operasyonunun ardında yine aynı üçlü. En vahimi de İslam'ın karşısına hep İslam'ı çıkarmışlardır. Kısaca kardeşi kardeşe kırdırmışlardır. Biz hocamızın yeni bir dünya düzeni hedefine ulaşmak istiyorsak öncelikle dünya siyonizmini iyi anlayıp, milletimize de bunu anlatabilmeliyiz" şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra yapılan dua ile toplantı sona erdi.

Erbakan Vakfı Adana Şubesi Yönetim Kurulu ise şöyle oluştu:

"Adana Şube Başkanı: Ahmet Cemil Yıldırım

Teşkilatlanma Sorumluları: Murat Salsan - Mehmet Güneş

Organizasyon ve Tanıtım: Selman Sertkaya - Burak Yüksel

STK Sorumluları: Muharrem Aydın - M. Ali Yılmaz

Halkla İlişkiler Sorumluları: İbrahim Kılınç - Mahmut Sarı

Eğitim Sorumluları: İdris Polat - Süleyman Esen

İl Sekreterleri: Emrah Keyhıdır - Fatih Kaya" - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmettin Erbakan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

h.sezensezentek@hotmail.com:

Hayırlı hizmetlerinizde başarılarınızın devamını dilerim,ancak1980 li yıllarda guruplar vardı halen var görülen o ki: olmaya da devam edecek acı tarafı her gurup kendi içinde parça parça adına mücadele verilen Siyonistlerin emperyalistlerin istediği de bu değil mi: tüm gurupları bir araya getirip ortak bir mücadele neden başlatılmaz. zira her hangi bir yardım için gidilen kişiler ve adresler aynı olunca onlarda da bir bıkkınlık olabilmektedir. Buda heyecanı yarıda bırakmakta verimli bir sonuca ulaştırmamaktadır. her şeye rağmen muaffakıyetler dilerim o güzel insanın adının ve idealinin yaşatılması güzel başarılar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title