Haberler

Enver Yılmaz'dan Müjde

Güncelleme:

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu-Kabadüz yolunun aralık ayı içerisinde ihaleye çıkacağı müjdesini verdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu- Kabadüz yolunun Aralık ayı içerisinde ihaleye çıkacağı müjdesini verdi. Yılmaz, ayrıca bu yolda güzergah değişikliğine gidileceğini belirterek toplam 58 km'lik yolun tamamlanmasıyla Altınordu-Çambaşı Yayla güzergahının da 45 dakikaya düşeceğini söyledi.

AK Parti Kabadüz 5. İlçe Kongresi'nde konuşan Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada, Çambaşı Yaylası'nı turizm cazibe merkezi yapmak için öncelikli hedeflerinin 58 km'lik yolun otoyol standartlarında yapılmasını sağlamak olduğunu vurguladı.

Kabadüz'ün Ordu'nun turizm ilçelerinden birisi olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, "Yaylaları, Kayak merkeziyle birlikte Ordu'nun turizm merkezidir. Dün Karayolları Bölge Müdürümüzle görüştük. Kabadüz-Ordu yolu ihalesi Aralık ayı içerisinde ihaleye çıkıyor. Güzergahta değişiyor. Ordu Çevre Yolu, Ordu, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy Yolu ve Altınordu-Kabadüz ve Kabadüz-Çambaşı yolunun ulaşım sorununun ortadan kaldırılmasını sağlayacağız. Kumru Korgan ve Akkuş Niksar yollarındaki çalışmalarımız da devam ediyor" diye konuştu.

KABADÜZ'E DEV YATIRIMLAR

Konuşmasına Kabadüz ilçesine yapılacak yatırımlarla devam eden Başkan Yılmaz, "Çambaşı'na 35 milyon liralık Türkiye'de denize en yakın kayak tesisini kuruyoruz. Ancak kayak tesisinin verimli bir şekilde bir an önce hizmete girmesi için yol sorununun bitmesi lazım. Kayak tesisiyle birlikte yapılacak otellerin 2015 yılına yetişmesi için çalışıyoruz. Ayrıca Kabadüz'e belediye binası ve kültür merkezini 2015 yılında başlayıp bitireceğiz. Kabadüz'e 21 km sıcak asfalt düşünüyorduk ancak bu rakamı arttıracağız. 2015 Nisan ayından itibaren Kabadüz ve diğer ilçelerin belirlenen güzergahları iki yıl içerisinde tamamlanacak. Suyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. 2015 yılı içerisinde sadece Kabadüz için yapacağımız su projesi 4 milyon 100 bin lira" açıklamasında bulundu.

KABADÜZ'E TEŞEKKÜR ETTİ

Kabadüz ilçesinin yerel seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendilerine verdiği desteğe teşekkür etti. Başkan Yılmaz, "Ordu'da birinci Türkiye'de de bizlere en fazla oyu veren 6. ilçe oldunuz. Bu onuru bizlere verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Kabadüz verdiği bu destekle bizlerin de sorumluluğunu arttırmıştır. Bizlerde bu verdiğiniz desteği hizmet olarak sizlere geri sunacağız. 19 ilçenin 19'unda seçim kazanmak önemlidir. En az fark attığımız yerde yüzde 6, en fazla fark attığımız yerde yüzde 44, büyükşehirde ise yüzde 25 farkla seçimi kazandık. Tüm Ordulu hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Yılmaz Ordu Altınordu Kabadüz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title