Haberler

Enginyurt'un Basın Toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP), Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, "Ordu'nun büyükşehir olmasında katkım olsun diye ikametgahı Ankara'da olan eşim ve çocuklarımın kaydını Ordu'ya aldırdım" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP), Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, "Ordu'nun büyükşehir olmasında katkım olsun diye ikametgahı Ankara'da olan eşim ve çocuklarımın kaydını Ordu'ya aldırdım" dedi.

MHP Ordu İl Başkanı Cemal Engiyurt, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Parti binasında düzenlenen kahvaltıya Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Radyo Televizyon Gazeteciler Derneği Başkanı Birol Yılmaz, gazetelerin imtiyaz sahipleri, basın mensupları katıldı.

MHP Ordu İl Başkanı Enginyurt, Ordu'nun büyükşehir olmasına kendisinin de destek verdiğini belirterek, Ordu milletvekillerinin eşi ve çocuklarının kaydının nerede olduğunu sordu. Enginyurt yaptığı açıklamada, "Ordu büyükşehir olsun diye, AK Parti'liler bir çaba gösterip, Ordu'yu büyükşehir yaptıklarından dolayı çok büyük mutluluk duyduklarını söylüyorlar. Ben basın aracılığı ile Ordu milletvekillerine bir şeyi kamuoyuna açıklamalarını istiyorum.

Ordu büyükşehir yapılırken, İstanbul'dan Ankara'dan Ordulular nüfusunu Ordu'ya taşısın diye televizyon ekranlarından bağıran milletvekillerinin kaç tanesinin eşi ve çocuğu Ordu nüfusuna kayıtlıdır? Ben eşim ve iki çocuğumu 1 yıl öncesinden Ordu nüfusuna kayıt ettirdim. Benim de bir katkım olsun diye" diye konuştu.

MHP Parti Okulu'nun kurulduğunun altını çizen Enginyurt, "MHP olarak, şuan basın toplantısı olarak kullandığımız bu mekanı MHP Parti Okulu olarak hayata geçirdik. Parti okulumuzun başkanlığına emekli öğretmen Kenan Çakmak hocamızı getirerek, MHP Ordu ilinde kurmuş olduğumuz ARGE faaliyetini bundan sonra bu çatı altında devam ettireceğiz. Bu binamız MHP Genel Merkezi ARGE ile internet üzerinden bağlantılı olup, MHP Genel Merkezi'ndeki akademisyenlerin vereceği derslere 15 günlük katılımlar ile parti üyelerimiz ilçe başkanlarımız, yöneticilerimiz değişik zamanlarda buralarda ders alacaklar. MHP Genel Merkezi ile kurulacak canlı bağlantılar ile karşılıklı sorular ile MHP seçimlerde en hazırlıklı parti olarak Ordu Büyükşehir Belediyesi'ni ve Türkiye'de de birinci parti olmayı hedefleyerek yoluna devam edecektir. Biz Ordu ilini, Türkiye'yi çok seviyoruz. Sevdiklerimizin de mutlu olmasını gülen yüz olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ordu'nun büyükşehir olmasından sonra merkez ilçenin adının 'Altın Ordu' olarak belirlenmesinin, Ordu halkının hukukuna yapılmış bir gasp olduğunu kaydeden Enginyurt, "Altın Ordu ismi Orduluya sorulmadan, Ordulunun hakkına hukukuna bir gasptır. Bu gaspı şiddetle kınıyorum" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Milliyetçi Hareket Partisi Cemal Enginyurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title