Haberler

Engellilerin Miniatürk Keyfi

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen Miniatürk gezisinde engelli vatandaşlar, Türkiye’nin tarihi eserlerini birarada görmenin mutluluğunu yaşadı.

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen Miniatürk gezisinde engelli vatandaşlar, Türkiye'nin tarihi eserlerini birarada görmenin mutluluğunu yaşadı.

Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Engelliler Koordinasyon Şefliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) işbirliğiyle engellilere yönelik Miniatürk gezisi düzenlendi. 44 kişilik grupla yapılan gezide engelli vatandaşlar aileleriyle birlikte eğlenceli bir gün geçirdi. İnönü, Fatih, İstiklal, Talatpaşa ve Örnek mahallelerinden geziye katılan vatandaşlarımız Türkiye'nin birçok ilinde bulunan eşsiz tarihi eserleri Miniatürk'te görme imkanı buldu.

Geziye katılan engelli vatandaşlar ve aileleri Miniatürk'te sergilenen eserlerin önünde bol bol fotoğraf çektirirken, engelli çocuklar ise parkta doyasıya oynayıp eğlendi. Miniatürk'ü hatırlatacak hediyelik eşyaların satışa sunulduğu alışveriş merkezini gezen Esenyurtlu vatandaşlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde öğlen yemeği ikram edildi.

Geziye katılan vatandaşlar kendilerine güzel bir gün geçirme fırsatı sunan Esenyurt Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini sundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenyurt Belediyesi Miniatürk Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title