Haberler

Engelli, Polis Çocukları ve Aileleri Didim'de Ağırlanıyor

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis memurlarının engelli çocukları, aileleriyle birlikte Didim'de ağırlanıyor.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis memurlarının engelli çocukları, aileleriyle birlikte Didim'de ağırlanıyor.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından engelli çocuğu bulunan Aydın merkez ve ilçelerindeki polis ailelerine yönelik Didim'de 7 günlük tatil programı düzenlendi. Engelli çocuğu bulunan polis ailelerinin birbirileri ile kaynaşması ve sosyalleşmesini amaçlayan proje kapsamında Didim'e gelen 22 polis ailesinden oluşan 120 kişi, Didim Altınkum'da bulunan polisevinde misafir ediliyor.

Özel eğitime tabi çocuklar, lunaparkta araçlara binerek gönüllerince eğlendi. Program kapsamında yat gezisine de çıkarılan çocuklar ve aileleri, Didim'in mavi sularında tur yaptı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Yaşar Berberoğlu, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü olarak örnek proje hazırladıklarını ve engelli çocukları bulunan polis ailelerini Didim'de ağırladıklarını söyledi. Berberoğlu, "Aydın il merkezi ve ilçelerinde görev yapan 22 polis ailesini Didim'de ağırlıyoruz. Bu proje ile özel eğitime tabi engelli çocuklarımızın sosyalleşmesini sağlamak ve yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Ailelerinin de moral ve motivasyonunun arttırarak, motive etmeyi amaçladık. Bizlere katkı sunan Didim İlçe Emniyet Müdürümüz Ömür Candemir'e ve Didim Polisevi yetkililerine çok teşekkür ediyoruz" dedi. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Altınkum Aydın Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title