Haberler

Engelli Derneğinden Yaşar'a Teşekkür

Anakent Sağırlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yıldırım, derneğin Onursal Başkanı Mustafa Kurt ve yönetim kurulu üyeleri Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.

Anakent Sağırlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yıldırım, derneğin Onursal Başkanı Mustafa Kurt ve yönetim kurulu üyeleri Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren heyet, engellilere verdiği desteklerden dolayı Başkan Yaşar'a bir de teşekkür plaketi verdi.

YENİMAHALLE'DE ENGEL YOK

Dernek faaliyetleri hakkında yönetimden bilgi alan ve belediyenin engellilere yönelik hizmetlerini anlatan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Belediye olarak hayatın her kesimine el uzatıyoruz. Herkese hizmet eden bir yerel yönetim örneği sergiliyoruz. Bizim gönlümüzde sağlıklı insanın yaşam hakkı varsa engelli yurttaşlarımızın hakları da o kadar önemlidir" dedi.

Yaşar "Türkiye'de ilk defa Ampute Stadı'nı yaparak engellilerin hizmetine sunduk. Görme engelli vatandaşlarımız için Batıkent'e dev bir tesis kazandırdık. Zihinsel engelliler için dört dörtlük bir eğitim merkezi haline gelen Beyaz Karanfiller Yaşam Merkezi'ni ilçemize kazandırdık. Yine bu dönemde bu bölgeye bütün engelli gruplarının yararlanacağı, sosyal, kültürel faaliyette ve üretimde bulunacakları Umut Evi'ni inşa edeceğiz. Bütün bu hizmetler, sosyal bir belediyenin borcudur" diye konuştu.

Yenimahalle'deki dayanışmanın tüm kurumlara örnek olması temennisinde bulunan Dernek Başkanı Yıldırım, Başkan Yaşar'a tüm gayret ve destekleri için teşekkür ederek plaket verdi. Yıldırım, ayrıca Yaşar'ı Ekim ayında Yenimahalle Belediyesi'nin destekleriyle yapılacak olan 21'inci Kuruluş Balosu'na davet etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kurt Fethi Yaşar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title