Haberler

Engelleri Aşarak Finale Geldiler

Samsun’da Gerçekleştirilen Türkiye Engelliler Futbol Şampiyonasında, Muğla ilini temsil eden Dalaman Engelliler Spor kulübü finale kaldı.

Samsun'da Gerçekleştirilen Türkiye Engelliler Futbol Şampiyonasında, Muğla ilini temsil eden Dalaman Engelliler Spor kulübü finale kaldı.

Dalaman Engelliler Spor Kulübü Samsun'da yapılan Türkiye Engelliler Futbol Şampiyonası batı grubunda namağlup şampiyon oldu.

Dalaman Engelliler Spor Kulübü, 14 takımın katıldığı Türkiye Engelliler Futbol şampiyonasında batı grubunda mücadele etti.

01 Ekim ile 09 Ekim tarihleri arasında Samsunda düzenlenen turnuva batı ve doğu gruplarından oluştu. Batı grubunda Çanakkale takımını 8-1, İstanbul Kartal takımını 8-0, Eskişehir takımını 14-1, İzmir takımını 3-0, Balıkesir takımını 5-0 yenen Dalaman Engelliler Spor Kulübü, grubunda namağlup şampiyon oldu.

Dalaman Engelliler Spor Kulübü 09 Ekim Cuma günü finalde doğu grubu şampiyonu ile Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek.

Kulüp Başkanı Abdullah Çakmak " Sporcularımızı ve teknik kadromuzu bu başarılarından dolayı kutluyorum. 09 Ekim Cuma günü oynanacak final maçını da alarak Türkiye şampiyonluğunu inşallah Dalaman'a getireceğiz" dedi.

Dalaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Saniye Uyar Kırık ise "sporcularımızla gurur duyuyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Cuma günü oynayacağımız final karşılaşmasından da galibiyet alarak namağlup Türkiye şampiyonu olacağımıza inanıyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Dalaman Samsun Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title