Haberler

    En Kısa Gecenin Rüyası

    William Shakespeare klasiği En Kısa Gecenin Rüyası'na Moda Sahnesi tarafından getirilen özgün yorum, Zorlu PSM'de sahneleniyor!

    William Shakespeare klasiği En Kısa Gecenin Rüyası'na Moda Sahnesi tarafından getirilen özgün yorum,  Zorlu PSM'de sahneleniyor!

    Shakespeare'in genellikle Bir Yaz Gecesi Rüyası adıyla, "çeviren" yerine "Türkçe söyleyen" titrini kullanan Can Yücel tarafından ise Bahar Noktası adıyla çevrilen eseri A Midsummer Night's Dream, Moda Sahnesi'nin prodüksiyonunda En Kısa Gecenin Rüyası'na dönüşüyor. Aysun Şişik'le birlikte metnin özgün çevirisini yapan Emine Ayhan, oyunun ve oyuna getirilen yeni yorumun mekanizmasını daha iyi yansıtabilecek bir başlık bulma arayışları sonucu bu noktaya vardıklarını belirtirken Kemal Aydoğan'ın rejisine Bengi Günay'ın sahne tasarımı, İrfan Varlı'nın ışık tasarımı, Can Güngör'ün müzikleri ve Yeşim Coşkun'un koreografisi eşlik ediyor.

    Timur Acar, Didem Balçın, Onur Ünsal, Mert Fırat, Beyza Şekerci, Melis Birkan, Murat Tüzün, Volkan Yosunlu, Ezgi Coşkun, Caner Erdem, Mert Şişmanlar, Hasan Demirtaş, Alper Baytekin ve Çağlar Yalçınkaya'dan oluşan kadrosuyla 2. sezonuna giren En Kısa Gecenin Rüyası, aşk ve evliliği eksenindeki ilişkileri komik bir dille sorgulayan klasik Shakespeare oyununun özgün yorumuyla beğeni toplamaya devam ediyor.

    William Shakespeare'in klasik komedisi A Midsummer Night's Dream'in Moda Sahnesi yorumu En Kısa Gecenin Rüyası, orijinal prodüksiyonuyla Zorlu PSM sahnesinde!

    Yazan:  William Shakespeare

    Çevirenler:  Emine Ayhan-Aysun Şişik

    Yöneten:  Kemal Aydoğan

    Sahne Tasarımı:  Bengi Günay

    Işık Tasarımı:  İrfan Varlı

    Müzik:  Can Güngör

    Koreograf/Kondisyoner:  Yeşim Coşkun

    Asistanlar:  Ferhat Asniya-Ahsen Özercan

    Afiş Tasarımı:  Ethem Onur Bilgiç

    THESEUS-OBERON:  Timur Acar

    HIPPOLYTA-TITANIA:  Didem Balçın

    LYSANDER:  Onur Ünsal

    DEMETRIUS:  Mert Fırat

    HERMIA:  Beyza Şekerci

    HELENA:  Melis Birkan

    EGEUS-PETER QUINCE:  Murat Tüzün

    PHILOSTRATE-PUCK:  Volkan Yosunlu

    PERİ:  Ezgi Coşkun

    NICK BOTTOM:  Caner Erdem

    FRANCIS FLUTE:  Mert Şişmanlar

    TOM SNOUT:  Hasan Demirtaş

    SNUG:  Alper Baytekin

    ROBIN STARVELING:  Çağlar Yalçınkaya

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    William Shakespeare Can Yücel Aydoğan Moda Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title