Haberler

En Hızlı Baba Olmak İçin Yarıştılar

Güncelleme:

Antalya'da bir yarışmada kızı Ela Su'nun alt bezini 10 saniyede değiştiren Emrah Özdemir birinci oldu.

Antalya'da bir kozmetik firmasının düzenlediği yarışmada kızı Ela Su'nun alt bezini 10 saniyede değiştiren Emrah Özdemir birinci oldu.

Eşinin performansına şaşıran Çiğdem Özdemir, "Benden daha hızlı değiştirdi" dedi. Bir kozmetik firmasının Depoo AVM bünyesinde gerçekleştirdiği en hızlı bebek bezi değiştirme yarışması, renkli görüntülere sahne oldu. 'Babalar Günü' dolayısıyla düzenlenen yarışmaya katılan erkek yarışmacılar, çocuklarının alt bezlerini en kısa zamanda değiştirebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Sinema sanatçısı Sümer Tilmaç'ın sunduğu yarışmaya, alışveriş merkezinin ziyaretçileri de büyük ilgi gösterdi. Hayatında ilk kez bebek bezi değiştirdiğini söyleyen Emrah Özdemir, 10 saniye gibi kısa sürede kızı Ela Su'nun alt bezini değiştirerek birinciliği elde etti. Eşinin sergilediği performans karşısında çok şaşırdığını belirten Çiğdem Özdemir, "Benden daha hızlı değiştirdi" diyerek, eşinin başarısına ortak oldu. İlk üçe giren yarışmacılara firma ve alışveriş merkezi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title