Haberler

En Azından Annemin Beni Terk Etmediğini Ispatladım, Sevindim" - Konya

Konya'da 14 yıl önce ablası ve yeğenleri tarafından kemerle boğularak öldürüldüğü belirlenen kadının 16 yaşındaki kızının zorlu yaşam mücadelesi duygulandırıyor.

Konya'da 14 yıl önce ablası ve yeğenleri tarafından kemerle boğularak öldürüldüğü belirlenen kadının 16 yaşındaki kızının zorlu yaşam mücadelesi duygulandırıyor.

Öldürüldükten sonra kimliği tespit edilemediği için kimsesizler mezarlığına defnedilen Ümmü Şimşek'in katil zanlılarının yakalanması ile bir dram ortaya çıktı.

Annesinin ardından kendisi de henüz 3 yaşındayken öldürülmek istenen ancak bundan son anda vazgeçilen 17 yaşındaki Aleyna Gökçe, gazetecilere yaşadıklarını anlattı.

Annesi ile ilgili pek bir şey bilmediğini ve hatırlamadığını belirten Gökçe, babası da cezaevinde bulunduğu için 3 yaşından beri nine ve dedesinin yanında büyüdüğünü dile getirdi.

Annesinin fotoğrafını ilk kez 14 yaşında gördüğünü aktaran Gökçe, "Çok duygulandım. İki gün boyunca odadan çıkamadım. Elimde anneme ait tek bir fotoğraf var." diye konuştu.

Komşusu teyzesiymiş

Kısa süre önce tüm cesaretini toplayıp, annesinin bulunması için ilgili yerlere başvurduğunu vurgulayan Gökçe, şunları kaydetti:

"Hep 'Annen seni terk etti' denildiği için ondan hesap sormak istedim. Kayıp başvurusunda bulunduktan sonra annemin akrabalarımız tarafından öldürüldüğü ortaya çıkınca inanmak istemedim. Şimdi en azından annemin beni terk etmediğini ispatladım, sevindim. Annemin kız kardeşi ve iki yeğeni tutuklandı. Yıllarca teyzelerimden biriyle komşuymuşuz ama teyzem olduğunu bilmiyordum. Beş ay öncesine kadar hiçbir akrabamı tanımıyordum. Hep benden uzak durdular. Yıllarca beni terk ettiği için anneme kızdım, üzüldüm. Adaletin yerini bulmasını istiyorum."

Konya'da 14 yıl önce kemerle boğularak öldürüldükten sonra kimliği tespit edilemediği için kimsesizler mezarlığına defnedilen Ümmü Şimşek cinayetine ilişkin, Şimşek'in ablaları R.Ş.(55) ile H.Ş. (41), ağabeyi Z.Ş. (49), yeğenleri İ.Ş. (37) ile T.Ş. (34) gözaltına alınmış, dün adliyeye sevk edilen zanlılardan R.Ş, İ.Ş. ve T.Ş, tutuklanırken, Z.Ş ve H.Ş. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Gökçe Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title