Haberler

Emre'nin Cezası Belli Oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe-Eskişehirspor maçının en kritik dakikasında gördüğü kırmızı kartla, beraberliğe zemin hazırlayan Emre Belözoğlu'na PFDK'dan 1 maç ceza çıkacak.

Fenerbahçe ile Eskişehirspor'un 2-2 berabere kaldığı maçın en kritik dakikasında gördüğü kırmızı kartla, beraberliğe zemin hazırlayan Emre Belözoğlu'nun cezası belli oldu.

1 MAÇ CEZA ALACAK

Yardımcı hakem Ekrem Kan'a "Allah belanızı versin" dediği gerekçesiyle direkt olarak oyundan atılan kaptanın aslında "Allah belanızı vermesin" diye bağırdığı Lig TV kameralarına yansıdı. Buna göre 'Küfür' ve 'hakaret'ten ceza almaktan kurtulan milli futbolcuya, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 1 maç ceza çıkacak.

BALIKESİR MAÇINDA SAHADA

Yani bugün Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyecek olan 34 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'deki Balıkesirspor maçında sahadaki yerini alabilecek.

"HOCAM YEMİN EDERİM Kİ 'ALLAH BELANIZI VERSİN' DEMEDİM"

Emre'yi ağır bir cezadan kurtaran başka bir gelişme ise karşılaşmanın ardından orta hakem Tolga Özkalfa'yla yaptığı konuşmaydı. 4. hakemle "Tolga Hoca'yla konuşmak istiyorum" diye haber yollatan Emre, Özkalfa'dan "Buyursun gelsin" yanıtını alınca soluğu hakem odasının oradaki koridorda aldı. Tecrübeli yıldız "Hocam yemin ederim ki 'Allah belanızı vermesin' dedim. Bu hakaret de değil, küfür de. Tamamen yanlış anlaşıldım. Lütfen bana bu sözden atılan bir oyuncu göster bizim ligimizde" sözleriyle kendisini savundu.

"BİZ 'ALLAH BELANI VERSİN' DİYE DUYDUK"

Özkalfa ise bu isyanının kırmızı kart için yeterli olduğunu şöyle açıkladı: "Biz sarfettiğin sözleri saha içinde 'Allah belanızı versin' diye duyduk, algıladık. Sana güveniyorum ancak sen 'vermesin' demiş olsan bile bu ifadelerin hakarettir. Bu yüzden sana kırmızı kart gösterdik."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Emre Belözoğlu Eskişehirspor Fenerbahçe Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500

Yorumlar (88)

@Mavi:

BÖYLE INSANLARI SPORDAN MEN EDECEKSINKI ALEME IBRET OLSUN.

36
4
yanıtYanıtla
Trabzon Tonya'lı AliMobil-IOS:

Trabzon futbolcusu aynısını yapsa üç maç alırdı. Hala suçluyu koruyun tüpçü ve ekibi

26
6
yanıtYanıtla
ismail gödekmobilWeb@haberler.com:

Bunu Beşiktaş veya trabzon dan biri yapsaydi 5 mac dan asaya ceza verilmezdi bu fenere yapilan. Gorulmez

27
3
yanıtYanıtla
z.burnu çocugu:

bu ADAMIN şu yaptıklarına bir maç veren tff ye lanet olsun caydırı ceza verilmedikçe emre şımarmaya devam edecektir.

26
2
yanıtYanıtla
mehmet celik:

hop dedik bi defa direk kirmizi katin cezasi iki mactir futbol katilleri utanmadinizmi

24
3
yanıtYanıtla
ATAKAN:

PLAKET VERSEYDİNİZ !!!

22
4
yanıtYanıtla
ANESTEZİST:

ULAN TÜRK FUTBOLUNU YEDİNİZ BİTİRDİNİZ ALLAH BELANIZI VERSİN PİS ÇETELER

23
3
yanıtYanıtla
AlperMobil-IOS:

Bir fenerbahceli olarak Emreden nefret ediyorum o oynadimi maca bakmiyorum bildigin cirkef

22
4
yanıtYanıtla
ömer hattab:

ömür boyu ceza versinler

22
3
yanıtYanıtla
Utku DeğerliMobil-IOS:

Hakem neredeyse özür dileyecek. Vah bu futbolun haline

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title