Haberler

Emre Belözoğlu, Saldırı Sonrasında Basın Mensuplarına Küfretti

Güncelleme:

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, saldırı sonrasında muhabirin mikrofon uzatmasına kızdı, "Çek şu mikrofonu, ölüyorduk. S..erim belanızı" dedi.

Süper Lig'de dün oynanan ve Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-1 yendiği maçın ardından Fenerbahçe'ye yapılan saldırı gündeme oturdu.

Dün yaşanan silahlı saldırının ardından muhabir ve kameramanlar görüntü almaya çalıştı. İşte bu sırada bir muhabirin Fenerbahçe takım otobüsüne mikrofon uzatmasıyla olan oldu.

"ÇEK ŞU MİKROFONU ÖLÜYORDUK"

Fenerbahçe kaptanlarından Emre Belözoğlu, bu duruma çok sinirlendi ve basın mensuplarına tepki gösterdi. "Çek şu mikrofonu, ölüyorduk" diyen Emre, ardından "S..erim belanızı." şeklinde küfretti.

Daha sonra takım arkadaşları Emre Belözoğlu'nu sakinleştirdi.

İlgili Haberler
Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (405)

xxyh:

Ne varki bunda asıl küfretmeseydi daha ilginç bir haber olurdu düşünsenize Emreye mikrofon uzatıldığı halde küfretmedi doğasına aykırı bi kere :))

87
1
yanıtYanıtla
Fatih yılmazMobil-IOS:

Ölürken bile küfür ediyor, Müslümanlığı yanlış öğrenmiş.

83
4
yanıtYanıtla
İŞTE EMRE:

Emre kesinlikle en güzel yaptığı işi yapmış. Her zaman ki gibi kendine yakışanı yapmış. Gayet normal . . Ne bekliyordunuz ki .

83
2
yanıtYanıtla
savaş:

evet basın insanları birbirine düşman ediyor basında edepyok emre haklı malesef

14
62
yanıtYanıtla
..:

adam olmaz bu

74
2
yanıtYanıtla
.....Mobil-IOS:

Emere iyi yapmiş ülümden dûnmûş kim olsa tepki vereri

12
59
yanıtYanıtla
Tahir önerMobil-IOS:

ATATÜRK NE DEMİŞ "BEN SPORCUNUN AHLAKLISINI SEVERİM" BU ÇOCUGUN KİMYASI BOZUK...

49
15
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Emre sana bir tavsiye git abd veya katar da 2yıl oyna ondan sonra futbolu bırak daha sana bu ülkeden ekmek cıkmaz bir fenerli olarak böyle düsünüyorum

56
6
yanıtYanıtla
adam Mobil-ANDROID:

Seni kimse sevmiyor emre

56
6
yanıtYanıtla
zihni sinir:

halen küfür, , , ulan ufaklık ne zaman adam olacaksın sen ortalığı karıştırmaktan başka işin yok be senin gazetecilerin yerinde olsam sana değil mikrofon kablosunu göstermem tekrarlıyorum biraz adamlığa heves et !. . . . . . .

61
1
yanıtYanıtla
Tüm 405 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title