Haberler

Emre Belözoğlu, Beşiktaşlı Taraftarlara El Kol Hareketi Yaptı

Güncelleme:

Başakşehir'de forma giyen Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçı öncesinde kendisine küfreden taraftarlara el kol hareketi yaptı.

Başakşehir'de Beşiktaş maçı öncesi Emre Belözoğlu ile taraftarlar arasında gerginlik çıktı. Türkiye Kupası'nda önceki gün Rizespor'la karşılaşan Başakşehir, rakibine 2-0'lık skorla kaybedip kupada yarı final şansını rövanş öncesinde zora sokmuştu.

TARAFTARLA KAPIŞTI

Bu karşılaşmada takımın tecrübeli ismi Emre Belözoğlu'na konuk ekip taraftarlarının sözlü tacizde bulunması ve ek olarak teknik direktör Abdullah Avcı'nın da benzer sorunlar yaşamasının ardından Turuncu-Lacivertliler Beşiktaş maçı öncesinde taraftarlar ile tartıştı.

EL KOL HAREKETİ YAPTI

Maç öncesinde ısınmak için sahaya çıkan Başakşehir'de Emre Belözoğlu, Siyah-Beyazlı taraftarlarla tartıştı. Isınma esnasında taraftarların küfürlü tezahüratı üzerine Emre Belözoğlu da el kol hareketleri yaparak tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Türkiye Kupası Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (18)

gogo:

Türk tarihinin en karaktersiz sporcusu

30
7
yanıtYanıtla
FB:

kıskanma la

yanıt6
yanıt26
GAZETECI.:

ARKANDA AZIZ YILDIRIM YOK HERKESE KORKU SALACAK BAK KAC MAC CEZA GELIYOR.

12
2
yanıtYanıtla
bekri:

ŞİKEBAHÇEYİ TFF VE HAKEMLER BİLE KARTALIN ELİNDEN ALAMAZ.

8
4
yanıtYanıtla
EMRE BELEŞOĞLU:

PFDK GÖREVE BEKLENİYORSUNUZ

10
1
yanıtYanıtla
FB:

kıskanma çalışsennde olur

4
6
yanıtYanıtla
ALPERENCE:

şu bjk liler her gittiği yere pisliklerinide taşımak zorundamı acaba. bursa vs vs. ben en çok sporculara acıyorum bu terbiyesiz kendini bilmez fanatik bozuntularının hareketleri bjk takımının futbolunun önüne geçiyo yazık emege yazık

3
5
yanıtYanıtla
mertadam:

Tam sopalik adam

3
3
yanıtYanıtla
diyar:

emre kol gösterdi bize cakdirmadan !!!!!

4
0
yanıtYanıtla
Fırtına:

Maç iki sıfırken kornere giden Emre pazu bantını düzeltir gibi yapıp bjk li taraftarlara kol Böreği msjı verdi.Hadi bakalım kim ne yapacak bu çapsıza göreceğiz!!

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title