Haberler

EMO, Başkan Yılmaz'ı Enerji Sempozyumu'na Davet Etti

Güncelleme:

Elektrik Mühendisleri Odası Yürütme Kurulu Başkanı Teoman Alptürk, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Yürütme Kurulu Başkanı Teoman Alptürk, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Samsun'da yapılacak 10. TMMOB Enerji Sempozyumu sebebiyle gerçekleşen ziyarette Alptürk, Başkan Yılmaz'ı sempozyuma davet etti. Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Başkanı Mehmet Özdağ ile oda yöneticilerinin katıldığı ziyarette EMO Yürütme Kurulu Başkanı Teoman Alptürk, sempozyumla ilgili Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'a bilgi verdi. 'Enerjide Toplumsal Yarar ve Kamusallık' başlığı altında yapılacak sempozyumun, 3-4-5 Aralık tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi küçük salonda gerçekleşeceği bilgisini veren Alptürk, sempozyumda enerji alanında var olan sorunların ve çözüm önerilerinin tartışılacağını söyledi.

Sempozyumda enerjide toplumsal yarar ve maliyet, enerji özelleştirmeleri ve sonuçları, enerji-çevre ve toplum ile nükleer enerji konularının ele alınacağını dile getiren Teoman Alptürk, Samsun'daki Türkiye'de uygulanan enerji politikalarının topluma etkileri panelinin Samsun'da, enerji politikalarının bölgesel etkileri ve nükleer enerji panelinin ise Sinop'ta yapılacağı bilgisini verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Teoman Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title