Haberler

Emniyetten Öğrencilere Spor Malzemesi Desteği

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Milli Eğitim Bakanlığı’nın ’Okullar Hayat Bulsun’ Projesi kapsamında Fatih Ortaokulu öğrencilerine 20 adet top hediye etti.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Okullar Hayat Bulsun' Projesi kapsamında Fatih Ortaokulu öğrencilerine 20 adet top hediye etti.

Fatih Ortaokulu'nda Çocuk Oyunları Şenliği kapsamında düzenlenen törenlere Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Konuk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir katıldı. Fatih Ortaokulu Çocuk Oyunları Şenliği kapsamında sınıflararası yakan top turnuvası düzenledi. 7-A ve 7-B sınıfları arasında oynanan maçı izleyen protokol maç sonunda her iki takımı da tebrik ederek, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan 20 topu öğrencilere dağıttılar.

Alaşehir Emniyet Müdürü İsmail Konuk, "Polisler olarak okullarımızda öğrencilerimizin sosyal etkinliklerine destek olmak amacıyla top, forma, ayakkabı gibi malzeme yardımlarında bulunuyoruz. Amacımız öğrencilerimizin okul içi ve okul dışında sosyal etkinliklere katılarak, kahvehane, internet kafe gibi ortamlardan uzak kalmalarını sağlamayı planlıyoruz. Öğrencilerimizle öğretmenlerimiz ve idare ile işbirliği yaparak iletişim kurmaya devam edeceğiz" dedi.

Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, "Derslerin yanında sportif etkinliklerde yapılması gerekir. Spor insanlara centilmenliği, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü ve tatlı rekabeti aşılar. İlçe Emniyet Müdürlüğümüz de sizlerin sportif etkinliklerinize katkı amacıyla top hediye etmeyi planlamışlar. Okullarımıza bu tür destek ve sportif faaliyetlere katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Konuk Alaşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title