Haberler

Emniyet Teşkilatı 169 Yaşında

Bolu’da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. Yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ve emniyet personeli, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nı makamında ziyaret etti.

Bolu'da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. Yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ve emniyet personeli, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polis memurları ile birlikte Vali Ahmet Zahteroğulları'nı ziyaret etti. Ziyarette Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne verilen destekten dolayı Vali Zahteroğulları'na çiçek takdim edildi. İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, "Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. Yıldönümümü bu sene, arkadaşlarımızla birlikte sizi ziyarete gelmek bizim için bir onurdur. Sizin yardımınız, desteğiniz ve talimatlarınızla inşallah Bolu'nun huzur ve güvenini sağlamada bir adım daha ileri götürebileceğimize inanıyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Zahteroğulları, "Toplumumuzun huzur ve güven ortamında yaşamasını sağlayan, Emniyet Teşkilatımızın 169. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum. Polis teşkilatımız büyük bir özveriyle devletimizin, milletimizin her zaman hizmetinde" diye konuştu. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızılkaya Bolu Yerel Haberler

title