Haberler

Emniyet Müdürü Bektaş, Ayrıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bilecik Polisevi önünden genel görüntüler Törenden görüntüler Ali Ekber Bektaş'ın konuşması Emniyet Müdürü Bektaş, Bilecik'ten ayrıldı Yaş haddinden emekliye ayrılan Bektaş, düzenlenen törenle uğurlandı Bilecik Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş'ın yaş haddinden emekliye ayrılması nedeniyle Polisevi önünde tören düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bilecik Polisevi önünden genel görüntüler

Törenden görüntüler

Ali Ekber Bektaş'ın konuşması Emniyet Müdürü Bektaş, Bilecik'ten ayrıldı

Yaş haddinden emekliye ayrılan Bektaş, düzenlenen törenle uğurlandı

Bilecik Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş'ın yaş haddinden emekliye ayrılması nedeniyle Polisevi önünde tören düzenlendi.

Polisevi'nde Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç'u ve diğer yetkilileri kabul eden Gökpınar, burada bir süre sohbet etti.

Bektaş, Polisevi önündeki törende Vali Nayir, Tuğgeneral Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bekir Evim, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Murat Darçın, vali yardımcıları, savcı ve hakimler ile meslektaşlarıyla vedalaşırken, duygulu anlar yaşadı.

Tören mangasını selamlayan Bektaş, daha sonra karayoluyla Ankara'ya gitti. Emniyet Müdürü ataması yapılana kadar Müdür Vekilliğini Hicri Görgün'ün yürüteceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Hamdi Nayir Ali Bekir Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title